Οι διάλογοι των τριών αρχηγών

Οι διάλογοι των τριών αρχηγώνΝέο πολιτικό σκηνικό διαμορφώθηκε αργά χθες το βράδυ, μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από το κυβερνητικό σχήμα με αφορμή την υπόθεση της ΕΡΤ.

Οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος δεν έκρυψαν τον αιφνιδιασμό τους, όταν λίγα λεπτά μετά την έναρξη της συνάντησης άκουσαν τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ να επανέρχεται σε παλαιότερη πρότασή του και να υπαναχωρεί από τη λύση που συμφωνήθηκε στην προχτεσινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Μόλις ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του ο κ. Κουβέλης, ο πρωθυπουργός τον ρώτησε: «Μα άλλα λέγαμε χθες… Σήμερα είσαι σε άλλο κλίμα…».

Μόλις διαπιστώθηκε το αδιέξοδο ο κ. Βενιζέλος τον ρώτησε: «Φώτη, μένεις ή φεύγεις;». «Δεν ξέρω, θα αποφασίσω με το κόμμα» απάντησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και ζήτησε να βγει έξω.

Το ίδιο έκανε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Τότε, όπως αναφέρει το Έθνος, ο κ. Σαμαράς μιλώντας σε συνεργά ες του τόνισε: «Άλλος ήταν ο Φώτης σήμερα, άλλος χτες».

Μόλις οι ηγέτες του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ επέστρεψαν ο κ. Σαμαράς τους επεσήμανε: «Ελπίζω ότι αντιλαμβάνεστε ότι τίθεται σε κίνδυνο η πολιτική σταθερότητα. Εγώ έκανα βήματα πίσω, εσύ γιατί δεν κάνεις;», ρώτησε τον κ. Κουβέλη, χωρίς να πάρει απάντηση.

Δείτε όλες τις εξελίξεις για την ΕΡΤ

Leave A Response

|
Υποστηρίξτε μας!
Γίνετε fan στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερωθείτε πρώτοι για νέα!