Όταν η Σακίρα υπήρξε το «τρίτο» πρόσωπο

Lifestyle


Μετά από 12 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας στη ζωή και την απόκτηση δύο παιδιών, 9 και 6 χρόνων οι δύο τους αποφάσισαν να ακολουθησούν χωριστούς δρόμους.

Η μεγάλη αυτή κρίση στον γάμο των Σακίρα και Πικέ που εν τέλει οδήγησε στον χωρισμό μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κόσμου από την πρώτη στιγμή που «έσκασε» η βόμβα.

Μετά από 12 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας στη ζωή και την απόκτηση δύο παιδιών, 9 και 6 χρόνων οι δύο τους αποφάσισαν να ακολουθησούν χωριστούς δρόμους κι αυτό γιατί όπως φημολογείται έντονα, ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής και η απιστία του αποτέλεσαν τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Οι ίδιοι ανακοίνωσαν κι επίσημα τον χωρισμό τους μόλις πρόσφατα.

Ωστόσο υπήρξε και η περίοδος άνθισης της σχέσης τους όταν η ίδια η Κολομβιανή τραγουδίστρια έγινε το «τρίτο» πρόσωπο στην ήδη υπάρχουσα σχέση του Ζεράρ Πικέ με την Ισπανίδα μοντέλο και ηθοποιό, Nuria Tomas.

Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, ο Πικέ γνωρίστηκε με την δημοφιλή καλλιτέχνη, Σακίρα, ενδιαφέρθηκε για εκείνη και ακολούθως συνήψαν σχέση.

Παράλληλα, φήμες ήθελαν την τραγουδίστρια να έχει απατήσει τον ποδοσφαιριστή πέρυσι το 2021 με τον τραγουδιστή, Nicky Jam και ότι η κρίση είχε κάνει την εμφάνισή της και τότε.

Πηγή: Skai News