Χριστίνα Παππά: Aνάβω το καντηλάκι μου κάθε μέρα… Συνέχεια κάτι κακό συμβαίνει

Lifestyle


«Σκέφτομαι ότι τώρα τελευταία όλα σε εμένα συμβαίνουν. Μου συμβαίνουν συνέχεια δυσάρεστα πράγματα και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί», παρατήρησε Η Χριστίνα Παππά

Για ένα κύμα κακοτυχίας που παρατηρεί να την διέπει το τελευταίο διάστημα μίλησε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love It» η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας Χριστίνα Παππά.

«Σκέφτομαι ότι τώρα τελευταία όλα σε εμένα συμβαίνουν. Μου συμβαίνουν συνέχεια δυσάρεστα πράγματα και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Είμαι άνθρωπος που δεν ενοχλώ, δεν κουτσομπολεύω, κάνω τη ζωή μου και δεν ασχολούμαι με κανέναν άλλον. Δεν είμαι κακοπροαίρετη, δεν ζηλεύω, κάνω την προσευχή μου, ανάβω το καντηλάκι μου κάθε μέρα και συνέχεια κάτι δυσάρεστο συμβαίνει», παρατήρησε.

«Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια αν είμαι ευτυχισμένη. Το γεγονός ότι ο γιος μου θα γίνει μπαμπάς με κάνει σούπερ ευτυχισμένη! Θέλω το μωράκι να είναι ευλογημένη, τυχερό και υγιέστατο. Από την άλλη δεν είμαι τόσο ευτυχισμένη, είναι άλλα πράγματα που έχουν συμβεί και που συμβαίνουν… Δεν θα ήθελα να αναφερθώ. Υπάρχουν και συγκεκριμένοι λόγοι και ειδικοί και…», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Παππά.

Πηγή: skai.grΠηγή: Skai News