Χρήστος Σπίρτζης: Κατήγγειλε παρακολούθηση στο κινητό του – Στον Άρειο Πάγο αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική


Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ στον Άρειο Πάγο. Σύμφωνα με πληροφορίες η αντιπροσωπεία του κόμματος της αντιπολίτευσης επισκέφθηκε τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, για να καταγγείλει την παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του πρώην υπουργού και τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Σπίρτζη, με το παράνομο λογισμικό Predator.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ζητήσει να ερευνηθεί η υπόθεση σε βάθος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σπίρτζης κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για σειρά αδικημάτων μεταξύ άλλων για τη συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση που επιδιώκει την τέλεση περισσότερων κακουργημάτων.

  • Διαβάστε επίσης: Υποκλοπές: Αρένα η εξεταστική επιτροπή – Σφαγή εκτός βουλής για μάρτυρες και ποινικές ευθύνες

Τον Νοέμβριο του 2021 το διάστημα της παρακολούθησης

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες το διάστημα της παρακολούθησης τοποθετείται τον Νοέμβριο του 2021.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε από την εξεταστική επιτροπή της Βουλής κατηγορώντας την κυβέρνηση για αντιδημοκρατική εκτροπή, με αφορμή τη λίστα των μαρτύρων που κατέθεσαν τα κόμματα.

Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξαν δύο επιθέσεις από το παράνομο λογισμικό, η δεύτερη με τον ίδιο σύνδεσμο με τον οποίο μολύνθηκε τον Ιούλιο του 2021 το κινητό του Θανάση Κουκάκη και επιχειρήθηκε να μολυνθεί τον Σεπτέμβριο του 2021 το κινητό του Νίκου Ανδρουλάκη.

Παρακολουθούσαν τον Τσίπρα

Το σκάνδαλο πλέον λαμβάνει κολοσσιαίες διαστάσεις, αναφέρουν πηγές στην Κουμουνδούρου, καθώς οι παρακρατικοί μηχανισμοί του κ. Μητσοτάκη, με τη μόλυνση του κινητού του κ. Σπίρτζη παρακολουθούσαν και τον πρώην πρωθυπουργό και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα που συνομιλούσε μαζί του για μία σειρά από κρίσιμα θέματα, αφού είναι αρμόδιος για τα θέματα που έχουν να κάνουν με την Ελληνική Αστυνομία, την ΕΥΠ, την Πολιτική Προστασία και όλα τα πεδία αρμοδιότητας του Τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Παράλληλα, εμμέσως παρακολουθούσαν και πολλούς τομεάρχες, βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που συνομιλούσαν καθημερινά με τον κ. Σπίρτζη.

Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021 όταν η Εφημερίδα των Συντακτών…Πηγή: in.gr