«Χαμός» στο TikTok: Ο Τζόνι Ντεπ έφτιαξε προφίλ – Το μήνυμά του μετά τη νίκη επί της Άμπερ Χερντ

Lifestyle


Μέχρι στιγμής, ο Ντεπ έχει συγκεντρώσει 3,1 εκατομμύρια ακόλουθους, δεν έχει ακολουθήσει κανέναν και δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα το πρώτο του βίντεο. 

¨”Πανζουρλισμός” στα σόσιαλ μίντια αφούΤζόνι Ντεπ απέκτησε πλέον λογαριασμό στο TikTok.

Ο 58χρονος ηθοποιός, λίγες μέρες μετά την νίκη του στην πολύκροτη δίκη ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο ίδιος εναντίον της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση, δημιούργησε το δικό του, επικυρωμένο προφίλ στη δημοφιλή εφαρμογή. 

Μέχρι στιγμής, ο Ντεπ έχει συγκεντρώσει 3,1 εκατομμύρια ακόλουθους, δεν έχει ακολουθήσει κανέναν και δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα το πρώτο του βίντεο. Κάτω από τη φωτογραφία του, ο ηθοποιός επέλεξε να γράψει ως περιγραφή το «Περιστασιακά ηθοποιός».

Η είδηση για το “άνοιγμα” προφίλ του στο TikTok κοινοποιήθηκε και στο , το οποίο αποδείχθηκε καθοριστικό για να παραμείνει ο ηθοποιός στο φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια της δίκης. 

Το δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ του Ντεπ, καταλήγοντας πως η Άμπερ Χερντ τον δυσφήμησε σε άρθρο της στην Washington Post, όπου τον κατηγόρησε για κακοποιητική συμπεριφορά.

Συγκεκριμένα κατέληξε στο ότι η δήλωση ήταν ψευδής, συκοφαντική και κακόβουλη.

Οι επτά ένορκοι έκριναν ότι ο τίτλος και τα αποσπάσματα ενός άρθρου γνώμης της Άμπερ Χερντ, που δημοσιεύτηκε το 2018, περιείχαν συκοφαντικά σχόλια για τη σχέση της με τον Τζόνι Ντεπ. Με το παραπάνω σκεπτικό, το δικαστήριο αποφάσισε υπέρ του διάσημου ηθοποιού, στον οποίο επιδικάστηκαν 15 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση.

Η Χερντ κέρδισε μία από τις τρεις αντεγκλήσεις της εναντίον του Ντεπ

Η Άμπερ Χερντ κέρδισε μια από τις ανταγωγές της εναντίον του Ντεπ για σχόλια του δικηγόρου του στην Daily Mail και της απονεμήθηκε  το ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το 2020, ο δικηγόρος του Ντεπ, είχε αναφερθεί τρία ξεχωριστά άρθρα της Mail Online σχετικά με τους ισχυρισμούς της Χερντ για ενδοοικογενειακή βία κατά του Ντεπ.

Στις πρώτες τις δηλώσεις η Άμπερ Χερντ δεν έκρυψε την απογοήτευσή της και κάνει λόγο για οπισθοδρόμηση στο ζήτημα της βίας κατά των γυναικών.

«Οι ένορκοι μου έδωσαν πίσω τη ζωή μου… Η αλήθεια ποτέ δεν χάνεται », ήταν τα πρώτα λόγια του Ντεπ.

Πηγή: skai.grΠηγή: Skai News