Τρελό κράξιμο Παπαπέτρου: «Ντρέπομαι…» [vid]

Αθλητικά


Εξω φρενών ο Ιωάννης Παπαπέτρου! Τα «έχωσε» για τις συνθήκες διεξαγωγής του Game 4.

Νέο… ναυάγιο (74-62) για τον Παναθηναϊκό στη Λάρισα και η πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος θα κριθεί στο game 5 του ΟΑΚΑ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν έξαλλος, κράζοντας για τις συνθήκες διεξαγωγής του ημιτελικού της Basket League.

Ο παίκτης του τριφυλλιού ήταν πυρ και μανία με όσα συνέβησαν στο κλειστό της Λάρισας, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον ανύπαρκτο κλιματισμό και στο ατυχές περιστατικό με τη διαφημιστική πινακίδα.

«Ντροπιαστικές συνθήκες»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε ντροπιαστικές τις συνθήκες στο τέταρτο ματς της σειράς, ενώ έδωσε συγχαρητήρια και στη Λάρισα για τη σπουδαία νίκη.

«Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ στο αγωνιστικό. Θέλω να πω κάποια πράγματα που θεωρώ πολύ σημαντικά. Συγχαρητήρια στον κόουτς Τακιανό και στη Λάρισα, τους αξίζουν, κάνουν απίστευτη προσπάθεια. Τους αξίζουν όλα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Θέλω να πω κάποια πράγματα που δεν αφορούν τη Λάρισα. Είμαι εννιά χρόνια είμαι επαγγελματίας, έχω παίξει στις δύο κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Παίξαμε σε ένα γήπεδο που ξεκολλάει μια πινακίδα και κάνω ράμματα στο ημίχρονο, γιατί δεν υπάρχει ασφάλεια. Η πινακίδα κρατιέται με σακιά από άμμο για βαρίδια. Το γήπεδο έχει πενήντα βαθμούς, ο κόσμος δεν μπορεί να ανασάνει. Δεν με ενδιαφέρει αν χάσαμε ή κερδίσαμε. Είμαι 28 χρονών, είμαι εννιά χρόνια επαγγελματίας, είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει ποιος κέρδισε. Συγχαρητήρια ξανά στη Λάρισα, στον κόσμο. Είναι το κορυφαίο άθλημα στην Ελλάδα υποτίθεται», ανέφερε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

«Ο παίκτης που εκτίθεται στο παιχνίδι δεν μπορεί να πει την άποψή του, αλλά όλοι είδαμε τη συνέβη. Αν μιλήσω θα τιμωρηθώ κιόλας. Ντρέπομαι αλήθεια που είμαι μέρος αυτού του πράγματος. Είναι ντροπή».