Τρία υπαίθρια γυμναστήρια έφτιαξε ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Πολιτική


Αυξάνει τις πιθανότητες άθλησης για τους δημότες του ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, με τα 3 νέα υπαίθρια γυμναστήρια που δημιούργησε.

Ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, προχώρησε στην τοποθέτηση σύγχρονων υπαίθριων γυμναστηρίων σε τρεις διαφορετικούς δημόσιους χώρους, μεταξύ των οποίων και ο Πολυχώρος Λιπασμάτων Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας καθώς και στο πάρκο Πρέσσοφ και στο πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου (Σελεπίτσαρι).

Οι ελεύθεροι χώροι άθλησης προσφέρονται για δωρεάν χρήση τόσο από νέους όσο και από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, χωρίς την παρουσία γυμναστή, τηρώντας τις οδηγίες που αναγράφονται στις προδιαγραφές του κάθε μηχανήματος.

Τα όργανα τοποθετήθηκαν στην βόρεια είσοδο του πάρκου (είσοδος Υδατόπυργου) του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

Τα υπαίθρια γυμναστήρια εδώ και χρόνια αξιοποιούνται από πολλούς πολίτες σε όλη τη χώρα. Η δωρεάν άθληση σε ένα φυσικό χώρο, αποτελεί μια ελκυστική συνθήκη αναμφίβολα.

Οι δημοτικές αρχές με τη συγκεκριμένη προμήθεια, αλλά και με τα δημοτικά γυμναστήρια – που συνήθως όμως έχουν έστω και χαμηλό αντίτιμο – δημιουργούν εστίες εκγύμνασης για τους πολίτες. Αναφορικά με τα υπαίθρια γυμναστήρια, εκτός από την δημιουργία τους έχει εξίσου ανάλογη αξία, η ορθή συντήρηση των μηχανημάτων προς διασφάλιση της υγείας των αθλουμένων.Πηγή: in.gr