Το πιτόγυρο γίγας που έγινε viral στο Λονδίνο -Δείτε βίντεο

Γαστρονομία


Ένα τεραστίων διαστάσεων πιτόγυρο έγινε viral στο Λονδίνο μέσω Tiktok. Είναι ένα από τα πιο γνωστά και λαχταριστά street foods στον κόσμο και αρκετά μαγαζιά στη Βρετανία το έχουν στο μενού τους.

Ένα από αυτά είναι το «Tasty Gyros» που βρίσκεται στην περιοχή Ένφιλντ του Λονδίνου. Η σπεσιαλιτέ του είναι φυσικά το τυλιχτό σουβλάκι με γύρο ή καλαμάκι, αλλά έχει και σχεδόν οτιδήποτε μπορεί να βρει κανείς και σε ένα ελληνικό σουβλατζίδικο. Όπως είναι οι μερίδες, οι «σκεπαστές», το σαγανάκι, η χωριάτικη και πολλά άλλα. Ωστόσο, το Tasy Gyros, που άνοιξε πριν από περίπου ένα χρόνο, έγινε Viral όταν άνοιξε λογαριασμό στο Tik Tok και ξεκίνησε να «διαφημίζει» τα τεράστια πιτόγυρά του.

@yosilda2020 #KindAndFree #gyros #souvlaki #tastygyros #london #londo #londonlife @tastygyros @ledis_la ♬ original sound – Giosilda Josi

Το μέγαθος του πιτόγυρου είναι μεγαλύτερο ακόμη και από το κεφάλι της εργαζόμενης που το φτιάχνει. Τα συγκεκριμένα βιντεάκια μαζεύουν κάθε φορά χιλιάδες προβολές, με κάποια από αυτά να έχουν ξεπεράσει ακόμη και τα πέντε εκατομμύρια.

Όσον αφορά στην τιμή, τα τυλιχστά τόσο με χοιρινό, όσο και με γύρο κοτόπουλο είναι στα 7,19 ευρώ. Ενώ, με λίγο πάνω από 10 ευρώ, το κατάστημα προσφέρει τα γνωστά στο εξωτερικό «meals» που το πιτόγυρο συνοδεύεται με πατάτες, σως και αναψυκτικό ή μπύρα.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: Skai News