Το «ελληνικό παράδοξο» – Νέο φρένο Μητσοτάκη στα σενάρια για πρόωρες εκλογές

Πολιτική


Εθνικά επιβεβεβλημένο να πορευτούμε σε συνθήκες πολιτικής σταθερότητας, το μήνυμα του πρωθυπουργού. Η ταλάντευση και ο εκλογικός αιφνιδιασμός

Νέες διαβεβαιώσεις για εξάντληση της τετραετίας έδωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος κατά την περιοδεία του σήμερα στην Ανατολική Αττική επέμεινε όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις φορές ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2023.

Ισχύει στο ακέραιο

«Στο τέλος της τετραετίας θα αναμετρηθούμε με αυτούς οι οποίοι φροντίζουν σε κάθε ευκαιρία να μας θυμίζουν πόσο κακό έκαναν στη χώρα» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος αφού σημείωσε ότι ισχύει στο ακέραιο η δέσμευσή του για εκλογές στο τέλος της τετραετίας, χαρακτήρισε εθνικά επιβεβλημένη την πολιτική σταθερότητα.

Διαβάστε επίσης Οικονόμου: Φρένο στις πρόωρες εκλογές – Η Ελλάδα δεν μπορεί να βυθιστεί σε κρίση την πιο κρίσιμη ώρα

«Συμπληρώσαμε -πριν από τρεις μέρες- 3 χρόνια από τότε, που ο λαός μας εμπιστεύτηκε τη διακυβέρνηση του τόπου. Θέλω να ευχαριστήσω την καθεμία και τον καθένα ξεχωριστά. Όχι μόνο για τους αγώνες που δώσαμε τότε για να μπορέσουμε και πάλι να έχουμε αυτό το μεγάλο προνόμιο, αυτή τη μεγάλη τιμή, να διαχειριζόμαστε την τύχη της πατρίδας μας αλλά και για τους αγώνες που έχετε δώσει από τότε» επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε:

«Και φυσικά για τους αγώνες που θα δώσετε από τώρα ώστε, όταν θα γίνουν οι εκλογές στο τέλος της τετραετίας το 2023 να είμαστε και πάλι νικητές. Αναρωτιούνται μερικές φορές ξέρετε, οι αντίπαλοί μας: «γιατί κάνουν λέει περιοδείες και κινούνται και βγαίνουν στον κόσμο, μήπως έχουν κάποια κρυφή ατζέντα, μήπως ετοιμάζουν εκλογές και δεν μας το λένε;» Τους επαναλαμβάνω ότι η δέσμευσή μου ισχύει στο ακέραιο.

Εθνικά επιβεβεβλημένο να πορευτούμε σε συνθήκες πολιτικής σταθερότητας

»Είναι εθνικά επιβεβλημένο να πορευτούμε στο επόμενο κρίσιμο διάστημα σε συνθήκες πολιτικής σταθερότητας, την οποία μόνο η σταθερή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εξασφαλίζει. Δεν φοβόμαστε τίποτα.

»Όπως διαχειριστήκαμε μεγάλες δυσκολίες μέχρι σήμερα, έτσι θα διαχειριστούμε και τις δυσκολίες που έρχονται. Και στο τέλος της τετραετίας θα αναμετρηθούμε, με αυτούς οι οποίοι φροντίζουν σε κάθε ευκαιρία να μας θυμίζουν πόσο κακό έκαναν στη…Πηγή: in.gr