Τουρκία: «Μην πάτε διακοπές στην Ελλάδα» – Ανθελληνική προπαγάνδα από παρουσιάστρια καναλιού

Πολιτική


Η τουρκάλα παρουσιάστρια έδειξε χάρτη με τα ελληνικά νησιά, στα οποία η Τουρκία αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία, καλώντας τους τηλεθεατές να μην τα επιλέξουν για τις διακοπές τους.

Σε μια απίστευτη – προκλητική προπαγάνδα κατά της Ελλάδας, προέβη τουρκάλα δημοσιογράφος, μέσω της τηλεοπτικής συχνότητας του CNN Turk, καταδεικνύοντας την ενόχληση που επικρατεί στην Άγκυρα, για το γεγονός ότι η  εκστρατεία διεθνοποίησης των τουρκικών προκλήσεων από μέρους της Αθήνας, φέρνει καρπούς.

  • Διαβάστε επίσης: Τραβάει και άλλο το σκοινί η Άγκυρα – Τα θέματα που έθεσε στον έλληνα πρέσβη

Η Χαντέ Φιράτ που έγινε παγκοσμίως γνωστή το 2016, γιατί συνομίλησε μέσω με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια του τουρκικού πραξικοπήματος, ζήτησε τουριστικό εμπάργκο για την Ελλάδα, ενώ κατηγόρησε και τις ΗΠΑ.

Μην πάτε διακοπές στην Ελλάδα

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έδειξε χάρτη με τα ελληνικά νησιά, στα οποία η Τουρκία αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία, καλώντας τους τηλεθεατές να μην τα επιλέξουν για τις διακοπές τους και να μη δώσουν τα χρήματά τους στην Ελλάδα.

«Αγαπημένοι τηλεθεατές, πολίτες της Τουρκικής Δημοκρατίας. Επισκέπτεστε αυτά τα νησιά. Κοιτάξτε, αυτά τα στρατιωτικοποίησαν και ασχολούνται με την Τουρκία. Έστω για φέτος, τα χρήματά σας να τα ξοδέψετε στην Τουρκία. Φέτος μην ξοδέψετε τα χρήματά σας στους Ελληνες. Κάνουμε έκκληση», ανέφερε σχετικά.

Και τις αμερικανικές βάσεις

Μάλιστα εκτός από τα ελληνικά νησιά, η δημοσιογράφος έδειξε και τις αμερικανικές βάσεις που υπάρχουν στην Ελλάδα, από την Αλεξανδρούπολη έως την Κρήτη.

«Ανώτατος αξιωματούχος μου είπε πως οι επενδύσεις των ΗΠΑ σε αυτά τα σημεία είναι τεράστιες. Επίσης η Άγκυρα με τίποτα δεν πιστεύει πως αυτό συμβαίνει για τη Ρωσία. Η Ελλάδα πήρε αέρα και υψώνει τείχος και αυτό ενισχύει αυτό το γεγονός. Οι ΗΠΑ συγκεντρώνουν στην Ελλάδα όλα τα κεφάλαια και τις δυνάμεις τους», είπε.