Τι είπε ο Ναδάλ για το μέλλον του

Αθλητικά


Παρά τα σενάρια που τον ήθελαν να βάζει τέλος στην καριέρα του, ο Ράφα Ναδάλ δεν έδειξε τέτοια διάθεση στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του Roland Garros.

Ο Ράφα Ναδάλ κατέκτησε για 14η φορά στην καριέρα του το Roland Garros και στις δηλώσεις του έδειξε πως δεν σκοπεύει να βάλει ακόμα τέλος στην καριέρα του. Υπήρχαν φήμες πως ο κορυφαίος Ισπανός τενίστας θα ανακοίνωνε ακόμα και σήμερα (5/6) την απόσυρσή του από τα κορτ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη με τον ίδιο να τονίζει πως «θα συνεχίσω να παλεύω».

Όσα είπε ο Ναδάλ:

«Πρώτα απ’ όλα Κάσπερ ήταν απόλαυση να παίξω απέναντι σου. Θέλω να σε συγχαρώ για την καριέρα που έχεις ήδη κάνει, για τις δύο εβδομάδες εδώ, έκανες ένα βήμα μπροστά σου και εύχομαι ότι καλύτερο στην καριέρα σου.

Θέλω να συνεχίσω με την ομάδα μου, την οικογένεια μου, είναι ο λόγος για τα απίστευτα πράγματα που γίνονται όλα αυτά τα χρόνια αλλά και ιδιαίτερα αυτή τη σεζόν. Χωρίς την υποστήριξη όλων σας δεν θα είχα ξεπεράσει τους τραυματισμούς μου και θα είχα ήδη αποχωρήσει από τα κορτ.

Να συνεχίσω λέγοντας πως σας ευχαριστώ όλους όσους φρόντισαν να διεξαχθεί αυτό το τουρνουά, το καλύτερο τουρνουά για μένα στον κόσμο, με τόση ιστορία. Όλο τον οργανισμό που δούλεψε για αυτό. Ήσασταν εκπληκτικοί. Δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω όσο θα ήθελα.

Για μένα είναι δύσκολο να περιγράψω τα συναισθήματα που έχω. Είναι κάτι που σίγουρα δεν μπορούσα να έχω ονειρευτεί. Να είμαι στα 36 μου ανταγωνιστικός στο ποιο σημαντικό γήπεδο της καριέρας μου. Απλά θέλω να πω σας ευχαριστώ πολύ. Για μένα είναι κάτι εκπληκτικό να παίζω μπροστά σας.

Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον αλλά θα συνεχίσω να παλεύω, θα συνεχίσω να προσπαθώ».