Τα 3 ζώδια που θέλουν όλη την προσοχή σου σε μία σχέση

Lifestyle


Υπάρχουν τρία ζώδια που δεν ανέχονται ο σύντορφός τους να μην τους αφιερώνει τον απαραίτητο χρόνο. 

Είναι εκείνοι που η γοητεία τους εξαρτάται από τις δυνατότητές τους και τον διαθέσιμο χρόνο τους.

Το έχουμε σχεδόν όλοι μας ζήσει. Ένας άνθρωπος που δεν αφοσιώνεται σε μία σχέση. Εμφανίζεται πάντα με 45 λεπτά καθυστέρηση, «αλλά τουλάχιστον ήρθε», αφήνει τα μηνύματα στο… διαβάστηκε. Είναι τρελά «απασχολημένος» για τρεις εβδομάδες κάθε φορά, αλλά «κατάφερα να σε πάρω τηλέφωνο τελικά».

Κι ενώ ορισμένα ζώδια είναι πιο χαλαρά σ’ αυτή τη συμπεριφορά όταν πρόκειται για ένα ρομάντζο που αφιερώνει χρόνο στο ελάχιστο, υπάρχουν και τρία ζώδια που δεν θα ανέχονταν ποτέ αυτή τη συμπεριφορά.

Λέων
Αν υπάρχει ένα ζώδιο που ξέρει την αξία του, αυτό είναι ο Λέων. Ο Λέων απαιτεί το καλύτερο για τον εαυτό του σε κάθε τομέα της ζωής του. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τη σχέση του. Ο Λέων είναι επίσης βαθιά πιστός και βάζει όλη του την προσοχή στον άνθρωπό του.

Έτσι, ο Λέων απαιτεί να πάρει πίσω αυτή την ενέργεια. Αν κάποιος του δίνει το ελάχιστο, είναι σίγουρο ότι ο Λέων θα φύγει και θα βρει κάποιον που θα του δώσει ακριβώς αυτό που χρειάζεται: Προσοχή.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός είναι ένα από τα πιο διαισθητικά ζώδια και μπορεί να δει μέσα από τις δικαιολογίες κάποιου και να διακρίνει τα αληθινά κίνητρα. Εάν το ενδιαφέρον σου για έναν Σκορπιό μένει στη λίγη προσπάθεια. Θα αισθανθεί ασήμαντος και τότε ο Σκορπιός θα ανταποκριθεί αναλόγως: Δεν θα ασχοληθεί μαζί σου. Ένας Σκορπιός απαιτεί αφοσίωση, φροντίδα και προσοχή από τον σύντροφό του. Το λίγο δεν το καταλαβαίνει.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως είναι φιλόδοξος. Ο Αιγόκερως καταβάλλει πάντα προσπάθεια σε ό,τι κάνει, συμπεριλαμβανομένων των σχέσεών του. Ένας Αιγόκερως δεν βγαίνει ραντεβού για διασκέδαση. Βγαίνει γιατί θέλει αυτό το ραντεβού να πάει παρακάτω. Έχει πλάνο. Εκτιμά το αληθινό και δεν συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο. Εξάλλου, ο Αιγόκερως δεν έχει χρόνο να σπαταλήσει. Χρειάζεται κάποιον υποστηρικτικό και all-in.Πηγή: Skai News