Τέρμα το αστείο με την ΕΠΟ: «Από σήμερα μπαίνει ένα τέλος» ξεκαθάρισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Αθλητικά


Με συντριπτική πλειοψηφία η Super League υπέρ της παραμονής του Κλάτενμπεργκ – «Πόλεμος» πλέον με την ΕΠΟ.

Στα όπλα το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Και όπως φαίνεται η 12η Ιουλίου αναδεικνύεται σε μέρα ιστορική, καθώς η Super League μετά την ανταρσία Μπαλτάκου για το θέμα του αρχιδιαιτητή παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και ξεκινά τις διαδικασίες ως και για την ανεξαρτητοποίηση της από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ναι, όπως αναμένονταν η ακατανόητη επιλογή του Τάκη Μπαλτάκου να ανακοινώσει πριν από το συμβούλιο της Super League τον εκλεκτό του για την θέση του αρχιδιαιτητή (Στέφεν Μπένετ) και επί της ουσίας να θελήσει να… τελειώσει τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ άνοιξε τον ασκό του Αιόλου.

Διαβάστε επίσης: Ο «σταρ» Ζερβίνιο και ο ταλαντούχος Γκαρθία

Δέκα ομάδες της διοργανώτριας αρχής ψήφισαν εκ νέου υπέρ της παραμονής του Άγγλου στο πόστο του (αυτή τη φορά πλάι στο «όχι» της ΑΕΚ προστέθηκε και ο ΠΑΟΚ με τον Αχιλλέα Μπέο, ενώ η Λαμία ψήφισε «λευκό») αλλά με συντριπτική πλειοψηφία αποφάσισαν την πρόσληψη του Μαρκ Κλάτενμπεργκ από την Super League.

Και δεν έμειναν μόνο σε αυτό. Διότι η Super League ομόφωνα αποφάσισε την δημιουργία ομάδας εργασίας για την ανεξαρτητοποίηση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου από την ΕΠΟ. Τα όσα ακούστηκαν στην τηλεδιάσκεψη για την Ομοσπονδία, αλλά και ειδικά τον Τάκη Μπαλτάκο είναι ενδεικτικά της κατάστασης.

«Μέχρι τώρα έκανα υπομονή και προσπάθεια να συνθέσουμε και να πάμε το ποδόσφαιρο πιο μπροστά. Πριν λίγο ο κύριος Μπαλτάκος δείχνοντας ποιος είναι ανακοίνωσε την πρόθεση του για την πρόσληψη του κυρίου Μπένετ, του βοηθού του Κλάτενμπεργκ.

«Δηλαδή απέτυχε ο Κλάτενμπεργκ και πέτυχε ο βοηθός του;» αναρωτήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Και ξεκαθάρισε πως «από σήμερα αλλάζει η στάση μου οριστικά. Θα ζητήσω κι ένα γραφείο στην ΕΠΟ απο αύριο ως αντιπρόεδρος για να δούμε τι ακριβώς γίνεται εκεί μέσα. Και θα τα βρούμε όλα. Και θα τα ψάξουμε όλα».

Πρόκειται για «μια μεθόδευση που προκαλεί σε όλα τα επίπεδα. Δικτατορικές αντιλήψεις που δεν μπορούν να κρυφτούν απο κάποια ανθρωπάκια που δεν έχουν πληρώσει ποτέ τους εισιτήριο για έναν αγώνα και δεν έχουν καμμιά σχέση με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Απο σήμερα μπαίνει ένα τέλος. Το ποδόσφαιρο θα πάει μπροστά θέλουν δε θέλουν!»…



Πηγή: in.gr