ΣΥΡΙΖΑ: Πρωθυπουργός της φιέστας και της κοροϊδίας ο Μητσοτάκης

Πολιτική


Τις καταγγελίες του γαλάζιου δημάρχου Ιστιαίας επικαλείται ο ΣΥΡΙΖΑ ότι ένα χρόνο μετά τις μεγάλες πυρκαγιές στην Εύβοια «η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, είναι απούσα»

«Πέρασε ένας χρόνος από τις πυρκαγιές που κατέκαψαν την Εύβοια και ο κ. Μητσοτάκης που αρέσκεται να κουνάει το δάχτυλο, όχι μόνο δεν έχει προετοιμάσει την περιοχή γι’ αυτό το καλοκαίρι, αλλά δείχνει παντελή αδιαφορία» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Ο δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού, Γιάννης Κοντζιάς σε ομιλία του δήλωσε: «Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, είναι απούσα». Όπως κατήγγειλε ο «γαλάζιος» δήμαρχος, ο κ. Μητσοτάκης έχει αφήσει τα νοσοκομεία χωρίς ασθενοφόρα, υποβαθμίζει τα σχολεία της περιοχής και δεν έχει μπει στα ταμεία του δήμου ούτε ένα ευρώ για τα αντιπλημμυρικά έργα».

«Πρόκειται για την απόλυτη αδιαφορία του επιτελικού κράτους. Ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύει ακόμη μια φορά ότι είναι ο πρωθυπουργός της φιέστας και της κοροϊδίας» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης Ηλιόπουλος για πυρκαγιές: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ούτε θέλει ούτε μπορεί να υπερασπιστεί την ασφάλεια της κοινωνίας

Διαβάστε επίσης Βούλα: Συνάντηση κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ με τον δήμαρχο – «Με καθυστέρηση μιας ώρας η πρώτη επέμβαση κατά της φωτιάς»Πηγή: in.gr