Πρόεδρος Μπάγερν: Είμαι σίγουρος πως ο Λεβαντόφσκι θα μείνει στην Μπάγερν

Αθλητικά


Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Χέρμπερτ Χάινερ, εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα παραμείνει παίκτης της ομάδας του

Σε δηλώσεις του στην Bild, ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Χέρμπερτ Χάινερ, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα παραμείνει παίκτης της Μπάγερν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το ευτύχημα είναι πως δεν έχουμε οικονομική ανάγκη. Θέλουμε να έχουμε τους καλύτερους παίκτες και ο Ρόμπερτ είναι ένας από τους καλύτερους. Γι’ αυτό είμαι πεπεισμένος πως θα παίζει για εμάς τη νέα σεζόν.

Δεν ανησυχώ γι’ αυτά που έχουν προηγηθεί. Ο Ρόμπερτ είναι απόλυτος επαγγελματίας και θέλει να παίζει ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι ξέρει πολύ καλά τι έχει στην Μπάγερν.

Μια ομάδα που διαχειρίζεται καλά τους παίκτες της και κάνει τα πάντα για να αποδίδουν το μάξιμουμ στο χορτάρι. Μου έχει προξενήσει μερική έκπληξη το γεγονός ότι ο Ρόμπερτ επέλεξε να δημοσιοποιήσει την επιθυμία του. Εγώ δε θα το έκανα στη θέση του.

Είναι στην Μπάγερν εδώ και πολύν καιρό, έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους και έγινε δις ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Πάντα λέγαμε πως ο Λεβαντόφσκι έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023 και το συμβόλαιο είναι συμβόλαιο.

Πού οδεύουμε αν ένας παίκτης μπορεί να τερματίσει το συμβόλαιό του ενώ εμείς ως σύλλογος είμαστε υποχρεωμένοι να τον πληρώνουμε μέχρι την τελευταία ημέρα; Αυτό είναι άδικο. Δεν μπορεί να είναι έτσι τα πράγματα».Πηγή: in.gr