Παραλήρημα από τον Μπαχτσελί: Πρόκληση η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ψέριμο – Πιόνι των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων η Ελλάδα

Πολιτική


Ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, είπε πως τα μηνύματα που έστειλε στην Άγκυρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στην Ε.Ε. και στις ΗΠΑ «είναι δείγμα πως κάθε ημέρα εκτείνεται το μέτωπο της εχθρότητας εναντίον μας».

Συνεχίζονται αδιάκοπα οι τουρκικές προκλήσεις κατά της Ελλάδας από την Άγκυρα. Τη σκυτάλη αυτή τη φορά πήρε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, έφτασε να χαρακτηρίσει την Ελλάδα «πιόνι των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων», και «προβοκάτσια» την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ψέριμο.

Ειδικότερα, στις δηλώσεις του, ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ισχυρίστηκε πως η επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ψέριμο αποτελεί «ξεκάθαρη πρόκληση» αλλά και «προβοκάτσια που που φέρνει μπροστά μας κάθε πιθανότητα». Επιπλέον είπε πως τα μηνύματα που έστειλε στην Άγκυρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στην Ε.Ε. και στις ΗΠΑ «είναι δείγμα πως κάθε ημέρα εκτείνεται το μέτωπο της εχθρότητας εναντίον μας», σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Παράλληλα, έφτασε να χαρακτηρίσει την Ελλάδα πιόνι Ιμπεριαλιστικών δυνάμεων:

«Οι περισσότερες χώρες που νομίζουμε πως είναι σύμμαχοι μας έχον άμεση σχέση με την αυτονομιστική τρομοκρατική οργάνωση, είναι αγκαλιασμένοι μεταξύ τους. Τον αγώνα ύπαρξης που δίνει η Τουρκία προσπαθούν να τον εμποδίσουν με τις τρομοκρατικές οργανώσεις αλλά και με την Ελλάδα που είναι το πιόνι των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων».Πηγή: in.gr