Παπαράτσι μηνύει την Έμιλι Ρατακόφσκι- Θα βρεθούν στις δικαστικές αίθουσες γιατί δημοσίευσε φωτογραφίες χωρίς την άδειά του

Lifestyle


Η καριέρα της ως μοντέλο ξεκίνησε το 2005 όταν σε ηλικία 14 ετών υπέγραψε συμβόλαιο με τη Ford Models 

Δεν χρειάζεται αυτού του είδους την έκθεση. Ωστόσο, το σούπερ μόντελ Έμιλι Ρατακόφσκι, όπως γράφει η αμερικανική εφημερίδα «New York Post, θα βρεθεί στις δικαστικές αίθουσες κι αυτό γιατί ένας φωτογράφος τη μήνυσε για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, αφού φέρεται να δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της στον λογαριασμό της στο Instagram χωρίς την άδειά του, σύμφωνα με καταγγελία.

Ο φωτογράφος από το Κουίνς, Edward Opinaldo, δήλωσε ότι τράβηξε τα στιγμιότυπα του 31χρονου εντυπωσιακού μοντέλου βγαίνοντας από ένα κτίριο του Big Apple στις 17 Ιουνίου 2019. 

Η σταρ του βίντεο «Love Somebody» δημοσίευσε δύο από τις λήψεις στη σελίδα της στο Instagram την ίδια ημέρα και συγκέντρωσε 288.000 «likes», αναφέρει η κατάθεση στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν.

Ο φωτογράφος είχε κατοχυρώσει τα πνευματικά δικαιώματα των λήψεών του τον Ιούλιο του 2019. Παρατήρησε για πρώτη φορά τα στιγμιότυπα στο Instagram story της Ρατακόφσκι τον Σεπτέμβριο του 2019, σύμφωνα με την επτασέλιδη κατάθεση. Στην αγωγή δεν προσδιορίζεται το ποσό της αποζημίωσης. 

Η Έμιλι Ρατακόφσκι γαλουχήθηκε πιστεύοντας πως η ομορφιά θα κατακτήσει τον κόσμο. Για τη μητέρα της η ομορφιά της Έμιλι ήταν το κλειδί που θα ξεκλείδωνε όλες τις πόρτες. Η καριέρα της ως μοντέλο ξεκίνησε το 2005 όταν σε ηλικία 14 ετών υπέγραψε συμβόλαιο με τη Ford Models.

Η Έμιλι Ρατακόφσκι

Την ίδια χρονιά, έγινε μοντέλο για τις διαφημίσεις των εταιριών Nordstrom και Kohl’s. Το 2006, σε ηλικία 15 ετών ξεκίνησε οντισιόν για τη συμμετοχή της σε σειρές της Disney, αλλά τελικά εμφανίστηκε ως Tasha, σε δύο επεισόδια της τρίτης σεζόν της σειράς του Nickelodeon, iCarly.

Με τις ευλογίες της οικογένειάς της η Έμιλι μπήκε στα βαθιά. Μετά από αρκετές συνεργασίες με τον φωτογράφο, Tony Duran, το μοντέλο πόζαρε για το περιοδικό «Erotica Treats», τον Μάρτιο του 2012. Ένα νέο sex symbol είχε γεννηθεί… 

Πηγή: skai.gr

Πηγή: Skai News