Παπαπέτρου για Παρτιζάν: «Το τηλεφώνημα που μου έκανε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ήταν καθοριστικό»

Αθλητικά


Τι είπε ο Ιωάννης Παπαπέτρου για τη μεταγραφή του στην Παρτιζάν και το ρόλο που έπαιξε σε αυτήν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι και επίσημα παίκτης της Παρτιζάν εδώ και λίγες μέρες, με τον έλληνα άσο να κάνει και τις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της σερβικής ομάδας.

Ο έλληνας φόργουορντ μίλησε για το τηλεφώνημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που ήταν καθοριστικό για να μετακινηθεί στο Βελιγράδι, για την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό και τους στόχους του με την Παρτιζάν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Mozzartsport:

Για την αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό: «Θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου, θα είναι το δεύτερο σπίτι μου, ένας σύλλογος που σέβομαι απόλυτα. Περάσαμε πολλά μαζί και νιώσαμε πως είχε έρθει η ώρα για μια αλλαγή. Διατηρώ εξαιρετικές σχέσεις με όλους τους ανθρώπους της ομάδας, έχω μόνο καλά λόγια για όλους. Τώρα, όμως, είμαι αθλητής της Παρτιζάν, οι προσδοκίες της οποίας ταιριάζουν απόλυτα με τις δικές μου. Μου παρουσίασαν ένα πλάνο που μου άρεσε πάρα πολύ, όπως όλα στο σύλλογο. Στο τέλος της ημέρας αποφάσισα να υπογράψω για ένα σύλλογο που σημαίνει πολλά στην Ευρώπη».

Για το πώς προέκυψε η συμφωνία με την Παρτιζάν: «Ο σύλλογος επικοινώνησε με τον ατζέντη μου και αμέσως αντιλήφθηκα πως υπάρχει για μένα ένα νέο περιβάλλον. Όπως και να το κάνουμε, το τηλεφώνημα που μου έκανε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ήταν καθοριστικό. Μόλις κλείσαμε, πήρα την απόφασή μου να παίξω για την Παρτιζάν. Όταν, σε πρώτη φάση, είπα στον ατζέντη μου ότι με ενδιαφέρει η προοπτική της Παρτιζάν, με πήρε τηλέφωνο ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Δε μιλήσαμε πολύ, αλλά γρήγορα συνειδητοποιήσαμε πως σκεφτόμαστε με τον ίδιον τρόπο και έχουμε παρόμοιες προσδοκίες. Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Για να είμαι ειλικρινής, η πρόσκλησή του είναι μεγάλο κίνητρο για μένα, επειδή θέλω να είμαι τόσο αφοσιωμένος σε αυτό το πλάνο, όπως εκείνος. Στη διάρκεια της επικοινωνίας που είχαμε το ένιωσα αυτό. Πίστεψα ότι θα ήταν σπουδαίο να δουλέψουμε μαζί. Εξάλλου, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θέλει να κατακτά τίτλους, όπως κι εγώ. Θα είναι τιμή για μένα να δουλέψω μαζί του».

Για την Παρτιζάν της νέας σεζόν: «Για μένα είναι ξεκάθαρο πως έχουμε πολύ ταλέντο σε κάθε θέση. Διαθέτουμε πληθώρα παικτών, που έχουν…Πηγή: in.gr