Πέμη Ζούνη: Είναι επώδυνο οι κοντινοί σου να βγάζουν συμπέρασμα χωρίς να ρωτήσουν

Lifestyle


Μίλησε με τα καλύτερα λόγια με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και πως ότι πλέον η συνεργασία τους έχει φτάσει στο peak της, καθώς ξεκίνησε σαν μαμά του και κατέληξαν μέχρι και ερωτικό ζευγάρι.

Για την πορεία της στην ηθοποιία, την επιστροφή της στην τηλεόραση αλλά και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, μίλησε η Πέμη Ζούνη σε μια εκ βάθρων συνέντευξη.

«Παλιότερα είχα μια κακοήθη αυτοπεποίηθηση, αλλά κατά βάθος ήμουν αγριοκάτσικο σε δεύτερο επίπεδο. Πλέον είμαι πιο υποψιασμένη. Τα είδα όλα ανάποδα. Ήθελα από καρδιάς να σε ευχαριστήσω, γιατί είχαμε κάνει συνέντευξη το 2016 και κράτησες μια στάση τόσο σαν να με ήξερες βαθιά και να με πίστευες. Μου έδινε πολύ κουράγιο αυτό» είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μιλώντας στο «The 2Night Show» στον ΑΝΤ1.

«Δεν ήθελα να αυτοκτονήσω καλλιτεχνικά. Το επώδυνο είναι όταν οι κοντινοί σου άνθρωποι, αυτοί που είναι σχεδόν “αίμα” σου, δεν ρωτάνε καν και αποφασίζουν. Έβγαλαν συμπεράσματα χωρίς να ρωτήσουν. Δεν ξέρω γιατί, παλεύω έξι χρόνια να το αναλύσω», τόνισε η κ. Ζούνη μιλώντας για υπόθεση με την οποία ταλαιπωρήθηκε τελευταία.

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και είπε ότι πλέον η συνεργασία τους έχει φτάσει στο peak καθώς ξεκίνησε σαν μαμά του και κατέληξαν μέχρι και ερωτικό ζευγάρι.

«Δεν με πήρε ο Χριστόφορος για το νέο του σίριαλ. Τι άλλο να παίξουμε. Ξεκίνησα σαν μαμά του και καταλήξαμε ερωτικό ζευγάρι. Περάσαμε απίστευτες ώρες γυρισμάτων και φυσικά περάσαμε φανταστικά. Η συνεργασία μας έχει φτάσει στο peak, έχουμε παίξει τα πάντα μαζί. Μου λείπουν πάρα πολύ αυτές οι συνθήκες εργασίας. Δεν μπορούν όλες οι παραγωγές να γίνουν έτσι στην Ελλάδα, γι αυτό και είναι τυχερός όποιος περάσει από αυτές. Έχω παίξει συνολικά σε λιγότερα από 20 σίριαλ. Έχω περάσει από πολύ καλές στιγμές της τηλεόρασης και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό».

Για τη σχέση της με την ομορφιά, αποκάλυψε ότι πάντα θαύμαζε την Κάθριν Χέμπορν «που μεγάλωνε και ήταν κούκλα» και ευχόταν να μεγαλώσει ωραία, «γιατί ήμουν σίγουρη ότι δεν θα πειράξω κάτι».

Είπε ακόμη πως η μόνη παραχώρηση για την οποία μετανιώνει είναι πως έχασε ώρες από την παιδική ηλικία της κόρης της.

«Κάθε βήμα ήταν συνειδητό, πάντα είχα κριτική σκέψη, αλλά και το στομάχι γι’ αυτή την δουλειά, δεν έκανα παραχώρηση που να μετανιώνω. Μόνο ότι έχασα ώρες από την παιδική ηλικία της κόρης μου. Τώρα λέω “γιατί;”, αυτό μόνο. Δεν άφησα ποτέ έναν έρωτα για μια δουλειά».

«Ερωτεύτηκα πολύ στη ζωή μου, ήταν μια πηγή έμπνευσης. Όταν είσαι νέος και ερωτεύεσαι ξεχνάς ό,τι ξέρεις για τον εαυτό σου. Όταν είσαι μεγάλος το ξέρεις μετά το έργο. Ξέρω τον κύκλο, είναι σχεδόν κοινότοπος. Έχω μια ατάκα που τη ζούσα και την έλεγα στο θέατρο. “Τι ωραία που είναι όλα πριν να συμβούν”, αυτή η ατάκα με χαρακτηρίζει. Η αρχή του παιχνιδιού είναι όλη η ιστορία. Η αγάπη είναι κάτι σπουδαίο, ο έρωτας είναι κάτι τρελό, είναι εκτός λογικής», τόνισε.

Πηγή: skai.grΠηγή: Skai News