Ο Τέβες ανακοίνωσε το «τέλος» του

Αθλητικά


Την απόφασή του να αποσυρθεί οριστικά από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο Κάρλος Τέβες

Τίτλους τέλους στην καριέρα του αποφάσισε να ρίξει οριστικά ο Κάρλος Τέβες. Παρότι ο 38χρονος αργεντινός σταρ αγωνίστηκε τελευταία φορά πριν από ένα χρόνο, ανακοίνωσε τις τελευταίες ώρες την απόφασή του να «κρεμάσει» τα παπούτσια του, αναφέροντας μάλιστα πως πήρε αυτήν την απόφαση έχοντας στα… χέρια του προτάσεις από το MLS.

«Σταματάω το ποδόσφαιρο, μπορώ να το επιβεβαιώσω. Είχα προσφορές στα χέρια μου, μου πρότειναν να παίξω στις ΗΠΑ, αλλά αρνήθηκα. Αυτό ήταν, έχω δώσει τα πάντα. Η τελευταία μου σεζόν ήταν πολύ δύσκολη, αλλά μπορούσα να δω τον πατέρα μου. Σταμάτησα να παίζω γιατί έχασα το νούμερο ένα θαυμαστή μου.

Έχω πάρει την απόφαση να γίνω προπονητής. Είμαι ενθουσιασμένος με αυτό το πρότζεκτ. Βλέπω τον ποδοσφαιριστή πιο ανθρώπινα, θέλω να αντιμετωπίζω τους παίκτες από πιο προσωπική πλευρά. Όνειρό μου είναι να προπονήσω την Μπόκα. Η σκέψη και μόνο μού προκαλεί αυτό το μυρμήγκιασμα, όπως όταν έπαιζα. Γι’ αυτό και είμαι σίγουρος για το τι θέλω να κάνω» ανέφερε ο Τέβες σε Μέσο της πατρίδας του.Πηγή: in.gr