Ο ΟΤ στη ΔΕΘ – Σκουρλέτης: Τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό που συμβαίνει τώρα – Τι είπε για την αποκάλυψη των ΝΕΩΝ

Πολιτική


O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μίλησε από τον ΟΤ στη ΔΕΘ για τις πολιτικές εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, βρέθηκε στο OT Forum που προβάλλεται ζωντανά από τη ΔΕΘ, και τόνισε μεταξύ άλλων ότι η βιωσιμότητα των κυβερνήσεων συνεργασίας εξαρτάται από το βαθμό των προγραμματικών συγκλίσεων, ενώ σημείωσε ότι υπάρχει ανάγκη τα κόμματα της αντιπολίτευσης εγκαίρως να παρουσιάσουν τα προγράμματα τους.

Αναφέρθηκε ακόμα στο θέμα των υποκλοπών και τις πολιτικές μετατοπίσεις που έχουν συντελεστεί το τελευταίο διάστημα αλλά και για την ατολμία της ΕΕ να παρουσιάσει μία στρατηγική για τον πόλεμο στην Ουκρανία που δεν θα είναι αυτό που πολλοί αναλυτές έχουν περιγράψει ως ότι «πυροβολεί τα πόδια της».

  • Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για τις υποκλοπές – Νέα βόμβα για την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ – Γίνονταν υποκλοπές με το Pegasus;

Αρχικά ο κ. Σκουρλέτης ρωτήθηκε εάν γινόταν παρακολουθήσεις επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ, μετά και τις αποκαλύψεις του Βασίλη Λαμπρόπουλου στα ΝΕΑ για πιθανή ύπαρξη του παράνομου λογισμικού Pegasus στην Ελλάδα εκείνη την περίοδο.

Τι είπε για τις αποκαλύψεις των ΝΕΩΝ

«Διάβασα όχι μόνο το πρωτοσέλιδο αλλά και το ρεπορτάζ», είπε αρχικά ο κ. Σκουρλέτης. «Αναφέρει διάφορα στοιχεία που αφορούν τη διαχρονική λειτουργία της ΕΥΠ, και πιστεύω ότι δεν επιβεβαιώνει τον τίτλο του πρωτοσέλιδου. Το δημοσίευμα αναφέρει διάφορα πράγματα, ενδεχομένως κάποια από αυτά να αποπειραθήκαν να γίνουν.

Ωστόσο ό, τι και να έχει συμβεί τα προηγούμενα χρόνια δεν συγκρίνεται με αυτό που συμβαίνει τώρα. Παρακολουθήσεις γινόταν και τα προηγούμενα χρόνια. Εδώ έχουμε μία πολιτική παρακολούθηση από τον πρωθυπουργό ή έστω υπάρχει το θέμα ότι πολιτικός προϊστάμενος είναι ο πρωθυπουργός, και ενώ έχουμε μάθει ότι τελικά ήταν εσφαλμένος ο λόγος της παρακολούθησης δεν γνωρίζουμε ακόμα γιατί ξεκίνησε αυτή η παρακολούθηση», σημείωσε και αναρωτήθηκε «μήπως αποτελεί τελικά μία προσπάθεια χειραγώγησης των όσων συνέβαιναν στο ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ».

Πολιτική απομόνωση της ΝΔ

Για το ποιες είναι οι επιπτώσεις της υπόθεσης των υποκλοπών, ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε ότι είναι η «πολιτική απομόνωση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη…Πηγή: in.gr