Οικονόμου: «Από την πολιτική τοξικότητα, ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να περάσει στην επόμενη πίστα: τον βούρκο»

Πολιτική


Αφορμή στάθηκαν τρεις απανωτές αναρτήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με τις οποίες επιτέθηκε κατά της κυβέρνησης.

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο, πριν καν μπούμε – επισήμως, τουλάχιστον – σε προεκλογική περίοδο.

Για «πολιτική τοξικότητα», αλλά και για «βούρκο» κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, αναφορικά με τις αναρτήσεις τού αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε επίσης: Οικονόμου: Σαφές το πλαίσιο Μητσοτάκη για τις εκλογές – Ο Τσίπρας αντιγράφει Τραμπ

«Από την πολιτική τοξικότητα, ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να περάσει στην επόμενη πίστα: τον βούρκο. Όπως φαίνεται, στον βούρκο σκοπεύει να πορευτεί το επόμενο διάστημα. Δεν θα τον ακολουθήσουμε στην πολιτική ευτέλεια και την εξαχρείωση», σημείωσε ο κ. Οικονόμου, κάνοντας λόγο για… «τραμπισμό αλά γκρέκα».

Όπως τόνισε, «εγγυούμαστε ότι δεν θα αφήσουμε τον ‘τραμπισμό αλά γκρέκα’ ούτε να πλήξει τη δημοκρατία μας, ούτε να βλάψει την κοινωνία και την πατρίδα μας».

Διαβάστε επίσης: Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης πάει σε πρόωρες εκλογές γιατί δεν μπορεί να διαχειριστεί την ακρίβεια

Οι επιθετικές αναρτήσεις Τσίπρα

Τρεις απανωτές αναρτήσεις έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλώντας ουσιαστικά την κυβέρνηση «εφιάλτη».

Παράλληλα, έθεσε το δίλημμα των εκλογών, κάνοντας λόγο για πολιτική αλλαγή, προκειμένου να τελειώσει «ο εφιάλτης», όπως χαρακτήρισε την διακυβέρνηση της ΝΔ, ή για «εφιάλτη δίχως τέλος». Ο Αλέξης Τσίπρας, έθεσε αυτό το δίλημμα προηγουμένως στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα πρέπει να θεωρηθεί η πρώτη μέρα, η αφετηρία της εκλογικής αναμέτρησης που έρχεται.Πηγή: in.gr