ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε «αντισυγκέντρωση» στον Ισθμό λόγω της επίσκεψης Μητσοτάκη

Πολιτική


Για επαναφορά πρακτικών από την περίοδο των αγανακτισμένων κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η ΝΔ και τον κατηγορεί για επαναφορά πρακτικών από την περίοδο των αγανακτισμένων όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα.

Πρακτική από την περίοδο των αγανακτισμένων

Η ΝΔ με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ισθμό της Κορίνθου για την επίβλεψη των έργων, σε ανακοίνωσή που εξέδωσε σημειώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε αντισυγκέντρωση σήμερα στον Ισθμό και προσθέτει ότι πως «αν νομίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσουν προβλήματα στην επαφή του Πρωθυπουργού με τους πολίτες, κάνουν λάθος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

Διαβάστε επίσης Οικονόμου για Novartis: Ο κ. Τσίπρας στηρίζει τον κ. Παπαγγελόπουλο με την ίδια θέρμη που στηρίζει Παππά;

Διαβάστε επίσης Μητσοτάκης: Νέα προγράμματα απασχόλησης για 16.500 μακροχρόνια ανέργους

«Τα κόμματα έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν συγκεντρώσεις στον χρόνο και τον χώρο που επιλέγουν, όπως ορίζουν το Σύνταγμα και οι νόμοι. Αποτελεί πάγια πολιτική πρακτική και συνθήκη δημοκρατικής ομαλότητας να μην γίνονται αντισυγκεντρώσεις.

»Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε αντισυγκέντρωση σήμερα στον Ισθμό, ακριβώς επειδή θα βρίσκεται εκεί ο Πρωθυπουργός, πρακτική που εφάρμοζε και την περίοδο των «αγανακτισμένων». Αν νομίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσουν προβλήματα στην επαφή του Πρωθυπουργού με τους πολίτες, κάνουν λάθος.

»Το μόνο που δείχνουν είναι ότι η δημιουργία τοξικού κλίματος, είναι ο μοναδικός τρόπος πολιτικής αντιπαράθεσης που ξέρουν και θα ακολουθήσουν».