Νέα πυρά Ανδρουλάκη για τις παρακολουθήσεις: Από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση προσπάθησε να υποβαθμίσει την καταγγελία μου

Πολιτική


Όλη η γραπτή δήλωση του κ. Ανδρουλάκη

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε με γραπτή ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης υποστηρίζοντας ότι από την πρώτη στιγμή «η κυβέρνηση και τα φιλικά προς αυτή μέσα προσπάθησαν να υποβαθμίσουν και να γελοιοποιήσουν την καταγγελία μου».

«Δεν θέλουν να ακουστεί η αλήθεια» συνεχίζει ο κ. Ανδρουλάκης και επαναφέρει τέσσερα ερωτήματα προς την κυβέρνηση.

  • Διαβάστε επίσης: Ανδρουλάκης: «Το περάστε για υπόθεσή σας κ. Μητσοτάκη, τελείωσε το 1981 με τον Ανδρέα»

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη

«Σήμερα, η Εξεταστική Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τη διερεύνηση της χρήσης λογισμικών παρακολούθησης, πραγματοποιεί δημόσια ακρόαση για τις παράνομες παρακολουθήσεις στην Ελλάδα.

Παρόλα αυτά, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, σε συνεργασία με τους Πράσινους αποφάσισαν να μην με καλέσουν, παρά το γεγονός ότι είμαι ο μοναδικός Ευρωβουλευτής μέχρι τώρα στον οποίο βρέθηκε να έχει γίνει απόπειρα παγίδευσης στο κινητού του τηλεφώνου με το παράνομο κατασκοπευτικό λογισμικό Predator, ενώ όπως αποκαλύφθηκε συγχρόνως με παρακολουθούσε και η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της χώρας μου. Δεν θέλουν να ακουστεί η αλήθεια.

Αυτό άλλωστε προσπαθούν από την πρώτη στιγμή. Αμέσως μετά την κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σχετικά με την απόπειρα παγίδευσής του κινητού μου με το Predator, η κυβέρνηση και τα φιλικά προς αυτή μέσα προσπάθησαν να υποβαθμίσουν και να γελοιοποιήσουν την καταγγελία μου.
Λίγες ημέρες μετά οι Υπουργοί Επικρατείας κ. Γ. Γεραπετρίτης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ.Κ. Πιερρακάκης, μαζί με τον τότε Διοικητή της ΕΥΠ κ. Π. Κοντολέοντα βρέθηκαν να προσπαθούν να παραπλανήσουν την Ελληνική Βουλή.

Όμως χάρη στην έρευνα της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), στις 5 Αυγούστου αποκαλύφθηκε πως οι μυστικές υπηρεσίες της ίδιας μου της χώρας με παρακολουθούσαν για «λόγους εθνικής ασφάλειας», από τον Σεπτέμβριο του 2021 μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου του 2021. Η περίοδος συμπίπτει απόλυτα με την απόπειρα παγίδευσης του κινητού μου (21 Σεπτεμβρίου) αλλά και την προεκλογική περίοδο για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, στο…Πηγή: in.gr