Νάσος Ηλιόπουλος: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι ικανοποιημένος με τις εικόνες αστυνομικών με κουβάδες»

Πολιτική


Αναφορικά με τη δέσμευση του πρωθυπουργού για στήριξη στους πληγέντες από τις φωτιές, ο Νάσος Ηλιόπολους ανέφερε πως «τις υποσχέσεις για την στήριξη της πολιτείας, τις ακούσαμε και πέρσι στην Εύβοια και σε άλλες πυρόπληκτες περιοχές, οι κάτοικοι όμως ακόμα περιμένουν».

Τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για τις μεγάλες φωτιές που καίνε από χθες την Αττική, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Όπως ανέφερε, «ο Κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε για να συνεχίσει το κρεσέντο αλαζονείας και αυτοθαυμασμού της κυβέρνησης», ενώ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η κυβέρνηση τα κατάφερε, η Πεντέλη κάηκε».

Διαβάστε επίσης: Φόβοι για αναζωπυρώσεις στα πύρινα μέτωπα – Σε ολονύκτιο συναγερμό η Πυροσβεστική

«Οι πυρόπληκτοι της Εύβοιας ακόμα περιμένουν…»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως ενώ καίγονται ακόμα σπίτια στην Αττική, με άγνωστο μέχρι στιγμής τον αριθμό των κατοικιών που έχουν καταστραφεί, «δεν δίστασε (σ.σ. ο πρωθυπουργός) να πει ότι οι ζημιές είναι περιορισμένες».

Και προσέθεσε πως «είναι ικανοποιημένος με τα χιλιάδες κενά στην πυροσβεστική και τις εικόνες αστυνομικών με κουβάδες να προσπαθούν να σβήσουν τις φλόγες».

Αναφορικά με τη δέσμευση του κ. Μητσοτάκη για στήριξη στους πληγέντες από τις φωτιές, ο Νάσος Ηλιόπολους ανέφερε πως «τις υποσχέσεις για την στήριξη της πολιτείας προς όσους έχουν πληγεί, τις ακούσαμε και πέρσι στην Εύβοια και σε άλλες πυρόπληκτες περιοχές, οι κάτοικοι όμως ακόμα περιμένουν».

«Χωρίς ντροπή, ο Κ. Μητσοτάκης παραδέχεται όχι μόνο την ανεπάρκειά του, αλλά και το χάσμα με την πραγματικότητα που ζουν οι απλοί πολίτες της χώρας», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.