«Μπορεί η βιωσιμότητα να υπερισχύσει της γεωπολιτικής;» – Συνέδριο από την Capital Link

Οικονομία


Τo συνέδριο τιμούν με την υποστήριξη και τη συμμετοχή τους: Εκπρόσωποι της Κυβέρνησης & Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα & Εκπρόσωποι της Ομογένειας, Ανώτατα Στελέχη Εταιρειών και Οργανισμών.

Η Capital Link διοργανώνει το «12th Annual Capital Link Sustainability Forum» με τίτλο «Can Sustainability Prevail Over Geopolitics – Μπορεί η βιωσιμότητα να υπερισχύσει της γεωπολιτικής;» το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, με φυσική παρουσία στο Grand Hyatt Athens Hotel.

Με όραμα την επίτευξη βιώσιμης ευημερίας, σε μια δυσμενή διεθνή συγκυρία τόσο σε γεωπολιτικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο, το Συνέδριο δίνει το βήμα στους σημερινούς ηγέτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα και επικεντρώνεται στις προσπάθειες που καταβάλλουν κατά την εφαρμογή των στρατηγικών βιωσιμότητας σε κρίσιμους τομείς της ελληνικής οικονομίας καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν, μεταξύ άλλων : Τράπεζες, Επιχειρήσεις, Επενδύσεις, Τεχνολογία, Ψηφιακό Μετασχηματισμό, Κατασκευές, Real Estate, Περιβάλλον, Ενέργεια, Υποδομές, σύμφωνα με την Ατζέντα του 2030 για την Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Τo συνέδριο τιμούν με την υποστήριξη και τη συμμετοχή τους: Εκπρόσωποι της Κυβέρνησης & Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα & Εκπρόσωποι της Ομογένειας, Ανώτατα Στελέχη Εταιρειών και Οργανισμών.

Παράλληλα διακεκριμένοι εκπρόσωποι της Ομογένειας παρουσιάζουν την συμβολή των Ελλήνων του εξωτερικού στην επιχειρηματική και οικονομική άνθηση της χώρας, κυρίως υπό τη προοπτική της εκτόνωσης των γεωπολιτικών συγκρούσεων.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα απονεμηθεί το «2022 Capital Link Sustainability Leadership Award» στον κ. Αριστοτέλη Καρυτινό, Διευθύνοντα Σύμβουλο – PRODEA Investments. Το βραβείο θα απονείμει ο κ. Γιώργος Πατούλης, Περιφερειάρχης – Περιφέρεια Αττικής.

Στη τρέχουσα συγκυρία, μετά την πανδημία και εν μέσω του πολέμου που μαίνεται στην Ουκρανία, τη ραγδαία κλιματική αλλαγή και τις τεράστιες οικονομικές επιπτώσεις, καθίσταται επιτακτική η ανάγκη για ταχύτερη εφαρμογή της κλιματικής ουδετερότητας με την υιοθέτηση ταυτόχρονα μιας συμπεριληπτικής προσέγγισης για την πράσινη και ψηφιακή μετάβαση.

Η ενεργειακή κρίση καθιστά ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη υιοθέτησης ανανεώσιμων πηγών…Πηγή: Source link