Μαρτίνς: Θέλω να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και πιο επιθετικοί σε σχέση με πέρσι

Αθλητικά


Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στους απεσταλμένους δημοσιογράφους στην Αυστρία για όλα όσα έγιναν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και για τους στόχους που έχει θέσει

Ο Πέδρο Μαρτίνς, λίγο πριν επιστρέψει η αποστολή του Ολυμπιακού από την Αυστρία στην Ελλάδα και μετά το φιλικό με τη Σάλτσμπουργκ, παραχώρησε συνέντευξη στους απεσταλμένους δημοσιογράφους και αναφέρθηκε στην προετοιμασία, αλλά και στο τι περιμένει από τη νέα σεζόν.

Ο πορτογάλος τεχνικός είπε πολλά και σημαντικά πράγματα για όλα τα θέματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό, για όσα έγιναν στην Αυστρία, αλλά και τον πρώτο και μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση επί της Μακάμπι Χάιφα.

Ακόμα, ο προπονητής του Ολυμπιακού υπογράμμισε πως είδε πολλά θετικά στοιχεία, ενώ τόνισε πως θέλει να είναι η ομάδα πιο ανταγωνιστική και επιθετική σε σχέση με πέρσι.

Δείτε ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του:

Ποια είναι τα συμπεράσματά σας από τη φετινή προετοιμασία; Τι περιμένετε από εδώ και πέρα;

«Οι προετοιμασίες είναι πάντα σημαντικές. Κρατάω πολύ σημαντικά πράγματα από αυτήν την προετοιμασία. Ουσιαστικά κρατάω την ίδια ιδέα που είχα στο τέλος της περασμένης χρονιάς, οπότε και είχα δει κάποια πράγματα τα οποία ήθελα να τσεκάρω στην προετοιμασία. Κρατάω θετικά συμπεράσματα. Σίγουρα οι παίκτες ήρθαν με άλλο πνεύμα, πιο θετικό από πέρσι. Και η φυσική τους κατάσταση είναι καλύτερη από ό,τι πέρσι. Προερχόμαστε από δύσκολη χρονιά. Ήταν λοιπόν σημαντική προετοιμασία για να βγάλω συμπεράσματα και τώρα κοιτάζουμε μπροστά».

Ποια πράγματα ήταν αυτά που θέλατε να τσεκάρετε και κυρίως να βελτιώσετε;

«Κυρίως ήθελα να γίνει η ομάδα πιο ανταγωνιστική. Είναι αυτό που μας έλειπε πέρσι, τους τελευταίους έξι μήνες. Δεν ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί όσο θα το θέλαμε. Αυτό περνάει από το να είμαστε πιο επιθετικοί. Είναι κάτι στο οποίο ήθελα να δουλέψω. Γίνονται κινήσεις ώστε να είμαστε πιο επιθετική ομάδα. Αυτό θα μας κάνει πιο ανταγωνιστικούς. Είχαμε θετικά πράγματα πέρσι, θέλω να τα κρατήσω, αλλά θέλω να είμαστε και πιο ανταγωνιστικοί. Γι’ αυτό δουλεύουμε».

Είναι η πέμπτη προετοιμασία σας με τον Ολυμπιακό και το γνωρίζετε καλά αυτό το κομμάτι. Πόσο σημαντική θεωρείτε αυτήν τη διαδικασία; Μπορείτε από τώρα να καταλάβετε πώς…Πηγή: in.gr