Μίτσελ: «Να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας στη Λεωφόρο και να νικήσουμε»

Αθλητικά


Το δικό του παιχνίδι θα προσπαθήσει να επιβάλλει ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο για να πάρει τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, όπως δήλωσε ο Μίτσελ.

Ο Μίτσελ ετοιμάζεται για το πρώτο του ντέρμπι στη Λεωφόρο μετά την επιστροφή του στο λιμάνι και σε δηλώσεις του στην Cosmote TV ο Ισπανός τόνισε πως η ομάδα του θα επιδιώξει να επιβάλλει τον ρυθμό της για να πάρει τη νίκη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια για τον Παναθηναϊκό ενώ σχολίασε και την παρουσία του κόσμου στην προπόνηση της Παρασκευής.

Όσα είπε ο Μίτσελ:

Για το τι ντέρμπι περιμένει:

«Περιμένω ένα δυνατό ντέρμπι, ένα «καυτό» παιχνίδι με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και την κάθε ομάδα με το δικό της στυλ παιχνιδιού να προσπαθήσει να το κερδίσει».

Για το τι θυμάται από την προηγούμενη φορά που πήγε στην έδρα του Παναθηναϊκού:

«Θυμάμαι μια πραγματικά «καυτή» έδρα, ένα εχθρικό περιβάλλον, έτσι όπως πρέπει να είναι όταν παίζεις στην έδρα του μεγάλου σου αντιπάλου. Ελπίζω η ατμόσφαιρα να είναι ακριβώς η ίδια και το αποτέλεσμα να είναι πάλι το ίδιο».

Για τον Παναθηναϊκό και το 10 στα 10:

«Πραγματικά είναι σε πάρα πολύ κατάσταση. Βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα αυτή τη στιγμή, όχι μόνο ποδοσφαιρικά, αλλά και πνευματικά νομίζω πως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και έχουν κάνει μια εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα. Ωστόσο, εμείς έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ και μπορεί η διαφορά που μας χωρίζει να είναι 10 βαθμοί, όμως στην ουσία δε πιστεύω πως είναι τόσο μεγάλη και εκτιμώ πως το ματς θα είναι ισορροπημένο».

Για το αν βολεύεται ο Παναθηναϊκός απέναντι σε ομάδες που του δίνουν χώρο;

«Κάθε ομάδα θα θέλει να παίξει με το δικό της στυλ, με αυτό που την βολεύει και ο αντίπαλος θα προσπαθήσει να της το στερήσει αυτό. Εμείς έχουμε τα κατάλληλα όπλα, έχουμε τις δικές μας αρετές και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε αυτό. Κάπως έτσι πιστεύω θα κυλήσει το παιχνίδι, δύο διαφορετικά στυλ που θα προσπαθήσει το ένα να επικρατήσει του άλλου. Εμείς σίγουρα θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τον αντίπαλο από την άνεση του. Νομίζω πως αυτό έχει κάνει ο Παναθηναϊκός και έχει κερδίσει τα παιχνίδια έως τώρα. Έχει επιβάλλει το δικό του στυλ παιχνιδιού και αυτό νομίζω πως σκοπεύει να κάνει ξανά. Αν η κατάσταση πάει κάπως έτσι και στο μεταξύ μας ντέρμπι…Πηγή: in.gr