ΚΚΕ: Η «σταθερότητα» του κ. Μητσοτάκη θέλει το λαό στο περιθώριο

Πολιτική


Τα όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός για τις εκλογές από την Ανατολική Αττική σχολίασε το ΚΚΕ

Τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη που χαρακτήρισε την πολιτική σταθερότητα εθνικά επιβεβλημένη σχολίασε το ΚΚΕ τονίζοντας ότι η σταθερότητα αυτή για την οποία μιλούν ο πρωθυπουργός και τα άλλα κόμματα θέλει το λαό στο περιθώριο εν αναμονή των εκλογών.

Σταθερότητα για τους λίγους

Συγκεκριμένα το ΚΚΕ σημειώνει πως «όταν ο κύριος Μητσοτάκης, αλλά και τα άλλα κόμματα, μιλάνε για «ανάγκη σταθερότητας ενόψει του δύσκολου χειμώνα», το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι το λαό στο περιθώριο, να επιλέγει κάθε φορά τον «διαχειριστή» του σημερινού αδιέξοδου δρόμου, που διαιωνίζει την ανασφάλεια των πολλών χάριν της σταθερότητας των λίγων».

Διαβάστε επίσης ΣΥΡΙΖΑ: Οι εκλογές και ο βραχνάς των δημοσκοπήσεων

Ισχύει στο ακέραιο

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός κατά την περιοδεία του νωρίτερα στην Ανατολική Αττική και τη σύσκεψη με τους δημάρχους της περιοχής σημείωσε ότι ισχύει στο ακέραιο η δέσμευσή του για εκλογές στο τέλος της τετραετίας και χαρακτήρισε εθνικά επιβεβλημένη την πολιτική σταθερότητα.

«Συμπληρώσαμε -πριν από τρεις μέρες- 3 χρόνια από τότε, που ο λαός μας εμπιστεύτηκε τη διακυβέρνηση του τόπου. Θέλω να ευχαριστήσω την καθεμία και τον καθένα ξεχωριστά. Όχι μόνο για τους αγώνες που δώσαμε τότε για να μπορέσουμε και πάλι να έχουμε αυτό το μεγάλο προνόμιο, αυτή τη μεγάλη τιμή, να διαχειριζόμαστε την τύχη της πατρίδας μας αλλά και για τους αγώνες που έχετε δώσει από τότε» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε:

«Και φυσικά για τους αγώνες που θα δώσετε από τώρα ώστε, όταν θα γίνουν οι εκλογές στο τέλος της τετραετίας το 2023 να είμαστε και πάλι νικητές. Αναρωτιούνται μερικές φορές ξέρετε, οι αντίπαλοί μας: «γιατί κάνουν λέει περιοδείες και κινούνται και βγαίνουν στον κόσμο, μήπως έχουν κάποια κρυφή ατζέντα, μήπως ετοιμάζουν εκλογές και δεν μας το λένε;» Τους επαναλαμβάνω ότι η δέσμευσή μου ισχύει στο ακέραιο.

Διαβάστε επίσης Τέλος οι πρόωρες κάλπες αλλά σε……Πηγή: in.gr