Η συγκινητική ιστορία της «Χόλι Μαίρη»: Βρέθηκε μετά από 40 χρόνια – Είχαν δολοφονήσει τους γονείς της

Κόσμος


Την αναζητούσαν εδώ και 40 χρόνια μετά τη δολοφονία των γονιών της σε δάσος του Τέξας – Βρέθηκε ζωντανή στην Οκλαχόμα 

Πρόκειται για μια συγκλονιστική ιστορία. Όπως γράφει η Daily Mail, η αγνοούμενη κόρη δύο νεόνυμφων που δολοφονήθηκαν και πετάχτηκαν σε κάποιος δάσος στο Τέξας πριν από 40 χρόνια, εγκαταλείφθηκε σε μια εκκλησία της Αριζόνα από μέλη μιας θρησκευτικής αίρεσης.

Η «Χόλι Μαίρη» (Holly Marie Clouse), που ήταν, τότε, βρέφος, εγκαταλείφθηκε στην εκκλησία στις αρχές της δεκαετίας του 1980 από δύο γυναίκες. 

Η Χόλι και η βιολογική της οικογένεια συναντήθηκαν μέσω του διαδικτύου

Οι βιολογικοί γονείς της, ο Χάρολντ και η Τίνα είχαν εξαφανιστεί στα τέλη του 1980, ενώ μετακόμιζαν από τη Φλόριντα στο Τέξας.

Οι νεόνυμφοι βρέθηκαν νεκροί σε μια δασώδη περιοχή του Χιούστον στις 12 Ιανουαρίου 1981. Ωστόσο, η ταυτότητά τους παρέμενε άγνωστη μέχρι πέρυσι όταν το DNA συνέδεσε το ζευγάρι με μέλη της οικογένειας στο Κεντάκι.

Η Χόλι, που σήμερα είναι 42 ετών, ανατράφηκε από μια οικογένεια που δεν θεωρείται ύποπτη για τη δολοφονία των βιολογικών της γονέων, αποκάλυψε την Πέμπτη το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα του Τέξας. Σήμερα ζει στην Οκλαχόμα με τα πέντε παιδιά της.

Η Χόλι και η βιολογική της οικογένεια συναντήθηκαν για πρώτη φορά νωρίτερα αυτή την εβδομάδα μέσω του διαδικτύου. 

Η οικογένεια του Χάρολντ και της Τίνας ήρθε σε επαφή με ένα υποτιθέμενο μέλος της θρησκευτικής αίρεσης, περίπου, τα έτη 1980 με 1981. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε τότε η συγκεκριμένη γυναίκα, το ζευγάρι είχε ενταχθεί στη θρησκευτική τους ομάδα και δεν ήθελε πλέον να έχει επαφή με τους συγγενείς τους. Ισχυρίστηκε, επίσης, ότι το ζευγάρι εγκατέλειψε όλα τα υπάρχοντά του. 

Η Χόλι σήμερα είναι 42 ετών

Ο Χάρολντ και η Τίνα είχαν τελευταία φορά νέα από την οικογένειά τους τον Οκτώβριο του 1980, ενώ ζούσαν στο Λούισβιλ του Τέξας.

Δολοφονήθηκαν μεταξύ Δεκεμβρίου 1980 και αρχών Ιανουαρίου 1981. Ο Χάρολντ είχε ξυλοκοπηθεί, δεθεί και φιμωθεί, ενώ η Τίνα είχε στραγγαλιστεί. Τα πτώματά τους βρέθηκαν από σκύλους στο Χιούστον. Παρέμειναν αγνώστων στοιχείων μέχρι πέρυσι, όταν οικογενειακό DNA συνέδεσε το ζευγάρι με τα πτώματα.

Δεν έγιναν ποτέ συλλήψεις σε σχέση με τις δολοφονίες του Χάρολντ και της Τίνας και η έρευνα για τους θανάτους τους παραμένει σε εξέλιξη. 

Πηγή: skai.grΠηγή: Skai News