Η Μαντόνα πρωτοτυπεί… Ποζάρει τόπλες και οι θαυμαστές της την αποκαλούν «ναυάγιο» – Δείτε φωτογραφίες

Lifestyle


Στη φωτογράφιση η τραγουδίστρια φόρεσε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, μαύρες κάλτσες, ενώ σε όλες τις αναρτήσεις της στο Instagram, χρησιμοποίησε μία μικροσκοπική τσάντα για να καλύψει το στήθος της

Η Μαντόνα σόκαρε τους θαυμαστές της ποζάροντας τόπλες με ένα ζευγάρι μαύρα δαντελένια εσώρουχα και μια επώνυμη τσάντα στο Instagram.

Στη φωτογράφιση η τραγουδίστρια φόρεσε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, μαύρες κάλτσες, ενώ σε όλες τις αναρτήσεις της στο Instagram, χρησιμοποίησε μία μικροσκοπική τσάντα για να καλύψει το στήθος της.

«Ο κόσμος περιφρονεί μια γυναίκα που αρνείται να γεράσει με χάρη», έγραψε κάποιος από τους ακολούθους της στα σχόλια. «Η Μαντόνα δεν έκανε ποτέ αυτό που ήθελαν οι άλλοι και μου αρέσει που δεν θα γίνει μια αξιοσέβαστη ”γιαγιά” γι’ αυτούς τώρα».

«Απολαμβάνεις τη ζωή σου και οι άνθρωποι, που σε επικρίνουν είναι απλά ζηλόφθονες και βαρετοί… Κάνε ό,τι θέλεις, όπως πάντα… Και παρεμπιπτόντως είσαι καταπληκτική», συμπλήρωσε ένας άλλος.

Η Madonna ποζάρει τόπλες

Ωστόσο, άλλοι αποκάλεσαν τη διάσημη τραγουδίστρια «ναυάγιο» και την παρακάλεσαν να σταματήσει να δημοσιεύει «ενοχλητικές» φωτογραφίες. 

Η Madonna ποζάρει τόπλες

«Κανείς δεν θέλει να δει μια ηλικιωμένη γυναίκα με τα εσώρουχά της, ακόμα κι αν πρόκειται για τη Μαντόνα», έγραψε κάποιος. 

Η Madonna ποζάρει τόπλες

Πηγή: skai.gr

Πηγή: Skai News