Η Βασίλισσα Ελισάβετ ιππεύει στα 96 της και εντυπωσιάζει -Δείτε βίντεο

Lifestyle


Η Βασίλισσα ήταν πάντοτε εύθυμη οπαδός της ιππασίας καθώς είχε άλογο από πολύ μικρή ηλικία.

Το τελευταίο διάστημα η Βασίλισσα Ελισάβετ αντιμετωπίζει ορισμένα κινητικά προβλήματα για τα οποία έπρεπε να απουσιάζει από διάφορες εκδηλώσεις όπως ακριβώς στην εκδήλωση στο Royal Ascot. Ωστόσο κανένα από τα προβλήματα αυτά δεν στάθηκε ικανό για να την κάνει να ασχοληθεί ξανά με την ιππασία που τόσο λατρεύει.

Η Βασίλισσα ήταν πάντοτε εύθυμη οπαδός της ιππασίας καθώς είχε άλογο από πολύ μικρή ηλικία, ενώ όπως είχε δηλώσει κι ο συγγραφέας Sir Michael Morpurgo η ίδια άρχισε να θέλει να επιδίδεται στο άθλημα από τότε που άγγιξε ένα πόνυ στο λαιμό και της άρσε η βελούδινη αίσθηση.

Έτσι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της «Sun» η Βασίλισσα Ελισάβετ στα 96 της χρόνια, απόλαυσε ξανά την αγαπημένη της ασχολία και ανέβηκε πάνω στο άλογό της για να ιππεύσει κάτι πολύ θετικό για την κατάσταση της υγείας της που τελευταία αντιμετώπιζε ορισμένα θέματα.

Μάλιστα, πρόσφατα συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο του Canterbury ο οποίος θέλησε να την επισκεφθεί για να την τιμήσει για τα όσα προσέφερε μέχρι σήμερα στην Εκκλησία και σ’ εκείνη τη συνάντηση η βασίλισσα εμφανίστηκε χωρίς το μπαστούνι της, πράγμα επίσης θετικό.

Πηγή: Skai News