ΗΠΑ: Δύο νεκροί εξαιτίας των πλημμυρών σε πυρόπληκτες περιοχές του Νέου Μεξικού

Κόσμος


Σύμφωνα με τον επικεφαλής μιας ομάδας εθελοντών πυροσβεστών, τον Τιμ Νιξ, τα δύο θύματα και ενας αγνοούμενος προέρχονταν από την κατασκήνωση Camp Blue Haven, που βρίσκεται 16 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Λας Βέγκας

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και η τύχη ενός τρίτου αγνοείται κοντά στο Λας Βέγκας του Νέου Μεξικού, εξαιτίας των πλημμυρών σε πυρόπληκτη περιοχή, μετά τον πρόσφατο πύρινο εφιάλτη που ήταν ο χειρότερος στην ιστορία της αμερικανικής πολιτείας.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής μιας ομάδας εθελοντών πυροσβεστών, τον Τιμ Νιξ, τα δύο θύματα και ο αγνοούμενος προέρχονταν από την κατασκήνωση Camp Blue Haven, που βρίσκεται 16 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Λας Βέγκας. Αφότου ενημερώθηκαν για ένα αυτοκίνητο που είχε παρασυρθεί από χείμαρρο, τα μέλη της ομάδας του έσπευσαν στην περιοχή και εντόπισαν τα δύο πτώματα. «Εξακολουθούμε να αναζητούμε ένα τρίτο άτομο», του οποίου η τύχη αγνοείται, δήλωσε ο Νιξ.

Το αμερικανικό δίκτυο KOB4 μετέδωσε βίντεο στο οποίο διακρίνονται ορμητικοί χείμαρροι, γεμάτοι αποκαΐδια, στον χώρο της κατασκήνωσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕΠηγή: Skai News