Ερντογάν: Δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα στην Τουρκία

Κόσμος


Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, ο Ερντογάν τόνισε ότι δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα στην χώρα και ότι η τουρκική οικονομία πάει πολύ καλά

Μείζον θέμα για την κυβέρνηση Ερντογάν η ακρίβεια σε βασικά αγαθά, και ο Τούρκος πρόεδρος πέρασε χθες στην αντεπίθεση, μετά τα ρεπορτάζ αντιπολιτευόμενων μέσων που έκαναν λόγο για ιλιγγιώδεις αυξήσεις σε προϊοντα, όπως τα λεμόνια και οι πατάτες.

Σε χθεσινή ομιλία του, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, ο Ερντογάν τόνισε ότι δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα στην χώρα και ότι η τουρκική οικονομία πάει πολύ καλά.

Μάλιστα, επιχειρηματολόγησε συγκρίνοντας στοιχεία του 2022 με αντίστοιχα του 2002, αναφορικά με τις πωλήσεις αυτοκινήτων και κινητών τηλεφώνων τότε και τώρα.

Ο Τούρκος πρόεδρος σημείωσε ότι μπορεί η χώρα να περνά μια περίοδο ύφεσης, αλλά συνολικά η τουρκική οικονομία είναι καλύτερη σε σχέση με 20 χρόνια πριν: «Πού είναι; Μιλάτε για δυσπραγία. Οι αριθμοί λένε την αλήθεια» είπε ο Ερντογάν

.

Πηγή: skai.grΠηγή: Skai News