Εκστρατεία για τον καρκίνο του προστάτη

Υγεία


Εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του προστάτη και την ανάγκη για προληπτικό έλεγχο στους άνδρες άνω των 50 ετών, ξεκινά  με τον κωμικό Αλέξανδρο Τσουβέλα

O καρκίνος του προστάτη αποτελεί τον πρώτο σε συχνότητα καρκίνο και τη δεύτερη αιτία θανάτου από νεοπλασματική νόσο σε άνδρες άνω της μέσης ηλικίας. Για τον λόγο αυτό, οι άνδρες άνω των 50 ετών συστήνεται να μιλήσουν με τον γιατρό τους και να προβούν στους απαραίτητους προληπτικούς ελέγχους για τον προστάτη τους.

Για την ευαισθητοποίηση απέναντι στην ανάγκη προληπτικού ελέγχου, ξεκινά εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του προστάτη από την Janssen Ελλάδος, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου (ΕΛΛ.Ο.Κ.) και του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών Αθηνών (Κ.Ε.Φ.Ι).

Σε μια προσπάθεια οι άνδρες να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να προχωρήσουν στον προληπτικό έλεγχο, η εταιρεία δημιούργησε μια καμπάνια με τίτλο «Με τον Προστάτη Δεν Αστειευόμαστε» η οποία εξελίσσεται μέσα από την ομώνυμη επίσημη ιστοσελίδα.

Η δημιουργική προσέγγιση της εκστρατείας «Με τον Προστάτη Δεν Αστειευόμαστε» στηρίζεται στο χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό, έχοντας ως κεντρικό πρωταγωνιστή τον γνωστό κωμικό Αλέξανδρο Τσουβέλα, ο οποίος καλεί με το δικό του τρόπο τους άνδρες να ξεπεράσουν τους όποιους δισταγμούς τους, αλλά και τις γυναίκες να ενθαρρύνουν τους άνδρες, ενόψει της εξέτασης.

Η ιστοσελίδα «Με τον Προστάτη Δεν Αστειευόμαστε» αποτελεί ένα από τα μέσα της εκστρατείας ευαισθητοποίησης, δίνοντας σε όλους πρόσβαση σε εμπεριστατωμένο ενημερωτικό υλικό, συμβουλές και καθοδήγηση.

«Στη Janssen αποστολή μας είναι να διασφαλίσουμε ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα έχουν πρόσβαση σε καινοτόμες θεραπείες και ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. Επιπλέον, μέσα από υπεύθυνες δράσεις ενημέρωσης για τις ασθένειες, ενισχύουμε τη σημασία της πρόληψης και της διατήρησης της υγείας. Στη Janssen Ελλάδος, με γνώμονα το όραμά μας για έναν κόσμο χωρίς ασθένειες, τοποθετούμε τους ασθενείς για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας και είμαστε ευγνώμονες που έχουμε την αιγίδα και τη συνεργασία των συλλόγων ασθενών ΕΛΛΟΚ και ΚΕΦΙ σε αυτή την κοινωνικά υπεύθυνη πρωτοβουλία. «Με τον Προστάτη Δεν Αστειευόμαστε» και μαζί…Πηγή: in.gr