Δημήτρης Μάντζος: «Εμπιστευόμαστε απόλυτα την ελληνική Δικαιοσύνη – Είναι η μόνη αρμόδια για την εις βάθος διερεύνηση της υπόθεσης Novartis»

Πολιτική


Ξεκάθαρη θέση στο ζήτημα που ανέδειξε ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοινώσεις του, εμπλέκοντας το όνομα του Ανδρέα Λοβέρδου σε υπόθεση παραποίησης εγγράφου, πήρε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Την εμπλοκή από τον ΣΥΡΙΖΑ του ονόματος του Ανδρέα Λοβέρδου στην φερόμενη παραποίηση εγγράφου, που σχετίζεται με την υπόθεση της Novartis, σχολίασε – απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου – ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος.

«Εμπιστευόμαστε απόλυτα την ελληνική Δικαιοσύνη, που είναι η μόνη αρμόδια να συνεχίσει την εις βάθος διερεύνηση της υπόθεσης Novartis. Οι διαδικασίες πρέπει να επιταχυνθούν», σημείωσε ο κ. Μάντζος, υπογραμμίζοντας πως «ως ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής δεν ανεχόμαστε καμία σκιά».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ προσέθεσε ότι η Χαριλάου Τρικούπη ζητά «από το Υπουργείο Εξωτερικών να απαντήσει ξεκάθαρα για τη φερόμενη παραποίηση ενός εγγράφου το οποίο, όμως, έχει ήδη από διετίας κατατεθεί και αξιολογηθεί από τη Βουλή και τη Δικαιοσύνη, στην ακριβή του μορφή, κανονικά μεταφρασμένο, χωρίς να παραλείπεται τίποτα» – κάτι που σημείωσε και ο Ανδρέας Λοβέρδος, με δήλωσή του την Πέμπτη, απαντώντας στις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ.Πηγή: in.gr