«Δεν άντεξε κι έφυγε»: Τι λένε Έλληνες βουλευτές για το επεισόδιο με τον Ακάρ

Πολιτική


Ο Ανδρέας Λοβέρδος μαζί με τους βουλευτές Σπήλιο Λιβανό και Μανούσο Βολουδάκη από τη ΝΔ και την Θεοδώρα Τζάκρη από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν παρόντες στο επεισόδιο

Στο επεισόδιο και την αποχώρηση Ακάρ από την κοινή συνεδρίαση κοινοβουλευτικών αντιπροσωπειών του ΝΑΤΟ αναφέρονται βουλευτές της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης που στηλίτευσαν την επιθετικότητα της Άγκυρας και κάνοντας «Τούρκο» τον υπουργό Άμυνας της Τουρκίας.

Οι Ανδρέας Λοβέρδος μαζί με τους βουλευτές Σπήλιο Λιβανό και Μανούσο Βολουδάκη από τη ΝΔ και την Θεοδώρα Τζάκρη από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν παρόντες στο επεισόδιο.

«Είναι απολύτως απαράδεκτο η Τουρκία να απειλεί την Ελλάδα ότι, σε αυτήν την εξωφρενική βάση, θα θέσει θέμα κυριαρχίας νησιών» ανέφερε κατά την παρέμβασή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη κατά την συνεδρίαση της υποεπιτροπής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ για την Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή στην Κωνσταντινούπολη.

Από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ Μανούσος Βολουδάκης μιλώντας για την  άγρια κόντρα με τον Ακάρ στη κοινοβουλευτική συνέλευσης του ΝΑΤΟ τόνισε χαρακτηριστικά πως ο Τούρκος υπουργός Άμυνας «δεν άντεξε να μας ακούσει όλους κι έφυγε». Από την πλευρά του ο Ανδρέας Λοβέρδος ωστόσο σχολίασε ότι ο Χουλουσί Ακάρ προσήλθε στη κοινοβουλευτική συνέλευση του ΝΑΤΟ με διάθεση να προκαλέσει επεισόδιο.

Διαβάστε επίσης Ακάρ: Άγρια κόντρα με έλληνες βουλευτές για Κυπριακό και παραβιάσεις

Δεν άντεξε να τους ακούσει όλους

Για το φραστικό επεισόδιο Ακάρ στη κοινοβουλευτική συνέλευσης του ΝΑΤΟ μίλησε στο protothema.gr o κ. Βολουδάκης βουλευτής Χανίων του κυβερνώντος κόμματος, Όπως ανέφερε, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας «δεν άντεξε να μας ακούσει όλους κι έφυγε».

Ο Μανούσος Βολουδάκης εξήγησε ότι: «υπάρχει μια μεγάλη αλλαγή στο κλίμα από αυτά που έχουμε συνηθίσει στην κοινοβουλευτική συνέλευση του ΝΑΤΟ. Οι Τούρκοι προσπαθούσαν πάντα να δείχνουν ένα θεσμικό και πολιτισμένο πρόσωπο, χωρίς τριβές. Μάλιστα άφηναν εμάς να ανοίγουμε τις συζητήσεις και να φαίνεται πως προκαλούμε».

«Σήμερα έγινε κάτι τελείως διαφορετικό καθώς οΠηγή: in.gr