Δήμος Νέας Σμύρνης: 1o Φεστιβάλ Βρεφονηπιακών Σταθμών 2022

Πολιτική


Τα παιδιά των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Νέας Σμύρνης, πήραν την σκυτάλη στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια της επετείου μνήμης από την Μικρασιατική καταστροφή.

Μέσα σε ένα κλίμα χαράς, γεμάτο παιδικά χαμόγελα πραγματοποιήθηκε, το 1ο Φεστιβάλ Βρεφονηπιακών σταθμών με τίτλο «100 χρόνια μνήμης – από τη Σμύρνη στη Νέα Σμύρνη» από το «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης» Δήμου Νέας Σμύρνης.

Οι μικροί πρωταγωνιστές παρουσίασαν με τον δικό τους τρόπο εικόνες και παραστάσεις από την Σμύρνη. Το ενδιαφέρον διατηρήθηκε αμείωτο από τις δραστηριότητες που ακολούθησαν, τις μπαλονοκατασκευές, τα δώρα και τα κεράσματα.

Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών. Ο Δήμος της Νέας Σμύρνης συνεχίζει τις εκδηλώσεις μνήμης των 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή με τους δημότες της πόλης αλλά και πολιτών από όλη την χώρα να τιμούν την επέτειο.

Υπενθυμίζουμε πως συνεχίζονται και οι προβολές ταινιών μνήμης στο Δημοτικό κινηματογράφο από τον πολιτιστικό οργανισμό Νέας Σμύρνης αλλά και πλήθος άλλων εκδηλώσεων. Τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή είναι ένα γεγονός που άπαντες θέλουν να διατηρήσουν άσβεστο στις μνήμες των πολιτών.Πηγή: in.gr