Γκαντς: Εξαιρετική η αμυντική και βιομηχανική συνεργασία Ελλάδας – Ισραήλ

Πολιτική


Τι λέει ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας για την χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία του με το Ν. Παναγιωτόπουλο

Με σημερινές αναρτήσεις του στην ελληνική γλώσσα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο , ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Μπένι Γκαντς θέλησε να εξάρει τη σημασία της ελληνοϊσραηλινής αμυντικής και βιομηχανικής συνεργασίας για την ειρήνη και τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και του Αεροπορικού Κέντρου Εκπαίδευσης στην Καλαμάτα για τις ελληνοϊσραηλινές σχέσεις, μία ημέρα μετά την πραγματοποίηση των εγκαινίων του.

Στρατηγική επένδυση

«Είναι μια στρατηγική επένδυση και εγχείρημα που αντανακλά τον βαθύ και ισχυρό δεσμό μεταξύ των χωρών μας και των αμυντικών αρχών μας» επισημαίνει ο Μπένι Γκαντς για το Αεροπορικό Κέντρο Εκπαίδευσης στην Καλαμάτα.

  • Διαβάστε επίσης Παναγιωτόπουλος – Γκαντζ: Η επίσκεψη που ακυρώθηκε τελευταία στιγμή και το τηλέφωνο για εξηγήσεις
  • Διαβάστε επίσης Γιατί ακυρώθηκε η επίσκεψη Γκαντζ στην Ελλάδα – Στην Τουρκία την επόμενη βδομάδα ο ισραηλινός ΥΠΑΜ

Αναφερθείς στη χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία του με τον υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, γράφει πως τον ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που εκφράστηκε στις βιομηχανίες του Ισραήλ.

Επίσης, ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ γνωστοποιεί πως τόνισε τη δέσμευσή του να εμβαθύνω περαιτέρω την εξαιρετική αμυντική και βιομηχανική συνεργασία μεταξύ των χωρών μας, η οποία έχει μεγάλο αντίκτυπο στην ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕΠηγή: in.gr