Γιαϊτζί: Η Ελλάδα έχει 3 στρατηγικούς στόχους – Απειλεί την Τουρκία και δεν απειλείται

Πολιτική


Σε μια απίστευτη ανάλυση-προπαγάνδα καταφεύγει ο γνωστός τούρκος απόστρατος Τζιχάτ Γιαϊτζί για να αντιστρέψει την πραγματικότητα και να εμφανίσει αμυνόμενη την Τουρκία έναντι της… ελληνικής επιθετικότητας.

Ο τούρκος απόστρατος αναλυτής και θεωρητικός της Γαλάζιας Πατρίδας Τζιχάτ Γιαϊτζί (φωτογραφία, επάνω, από το Youtube), «εξηγεί» γιατί η Ελλάδα έχει στρατιωτικοποιήσει τα νησιά και ποιοι είναι οι τρεις στρατηγικοί στόχοι της.

«Ακρως επεκτατικό κράτος»

«Κύριε Αχμέτ (σ.σ. ο παρουσιαστής), η Ελλάδα είναι ένα άκρως επεκτατικό κράτος. Η Ελλάδα ιστορικά εργάζεται για την επίτευξη της Μεγάλης Ιδέας, για να γίνει μεγάλη χώρα», τονίζει.

Δείτε επίσης – Γιαϊτζί: «Βλέπει» σχέδιο εισβολής 3 σταδίων από την Ελλάδα

Και προσθέτει: Για να το πετύχουν αυτό κάνουν τα εξής:

1) Θέλουν να πάρουν όλα τα νησιά στη νησιώτικη θάλασσα, κάτι που το πέτυχαν εκτός από δύο νησιά

2) Δεύτερος στόχος τους είναι η πλήρης κατάληψη της Θράκης. Αλλωστε, τη μισή, τη Δυτική Θράκη την κατέλαβαν.

3) Τρίτος στόχος είναι η κατάληψη της Κωνσταντινούπολης. Να καταστήσουν το πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη οικουμενικό. Ωστε να διαμορφώσουν μία αυτόνομη δομή σαν το Βατικανό ή και ανεξάρτητη και θα είναι ηγετική για όλους τους ορθόδοξους του κόσμου.

4) Να καταλάβουν τη Δυτική Ανατολία. Κάτι που το έκαναν το 1922. Το έκαναν αλλά ως αποτέλεσμα του απελευθερωτικού πολέμου έπεσαν στη θάλασσα και έφυγαν.

«Η Τουρκία απειλείται»

«Αν λοιπόν εκεί (σ.σ. στα νησιά) υπάρχουν βαριά όπλα ο στόχος τους ένας είναι. Η Μεγάλη Ιδέα. Είναι μία ετοιμασία για κατάληψη της δυτικής Ανατολίας και επίθεσης στην Τουρκία» λέει ο κ. Γιαϊτζί.

Αναφέρει ότι «υπάρχουν πολλά μέτρα τα οποία μπορούν να ληφθούν πριν τα στρατιωτικά μέτρα. Υπάρχουν κάποιοι που λένε “Τώρα, να ληφθούν τώρα στρατιωτικά μέτρα”. Και αυτοί λοιπόν κάνουν προβοκάτσιες, να το πω αυτό».

Για να προσθέσει: «Ο εξοπλισμός εκεί και η στρατιωτικοποίηση, η τοποθέτηση στρατιωτών έχει ως στόχο να απειλήσει την Τουρκία, αυτό πρέπει να τονιστεί.

»Η Τουρκία δεν είναι μία χώρα που απειλεί αλλά μία χώρα που απειλείται από την πλευρά της Ελλάδας. Αυτό πρέπει να το αποκαλύψουμε.

»Η Ελλάδα δεν έχει ανεξαρτησία, δεν έχει εθνική συνείδηση ούτε και δημοκρατία».

Πηγή:…Πηγή: in.gr