Γεωργιάδης για καλάθι του νοικοκυριού: «Έχει ξεπουλήσει κι ας λένε κάποιοι τον… καπαμά τους»

Πολιτική


Ο υπουργός, σχολιάζοντας το καλάθι του νοικοκυριού, έκανε και μία αναφορά στον καπαμά, μία λέξη που έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες

Σε σούπερ μάρκετ του Δήμου Μελισσίων βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος στήθηκε μπροστά από γεμάτα ράφια, κάνοντας δηλώσεις στις κάμερες για μία αρχική αποτίμηση στο καλάθι του νοικοκυριού, αυτό το πρώτο 48ωρο από την πρεμιέρα του.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων δήλωσε «ευτυχής» για την πορεία του εγχειρήματος, λέγοντας πως οι τιμές έχουν προλάβει να πέσουν μέσα σε ένα 48ωρο στα προϊόντα του καλαθιού, κάλεσε τον κόσμο να μην γκρινιάζει, να δει το θέμα καλόπιστα και να αφήσει τον ανταγωνισμό να λειτουργήσει με την ησυχία του.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μάλιστα, σχολιάζοντας το καλάθι του νοικοκυριού, έκανε και μία αναφορά στον καπαμά, μία λέξη που έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες, καθώς χρησιμοποιήθηκε -μεταξύ άλλων- από έναν Έλληνα καταναλωτή που κλήθηκε να σχολιάσει την εκκίνηση του καλαθιού.

«Τα ράφια δεν προλαβαίνουν να γεμίσουν»

Παράλληλα, έστειλε και ένα μήνυμα στον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, επισημαίνοντας πως τα ράφια δεν προλαβαίνουν να γεμίσουν:

«Θα πάμε σε όλες τις αλυσίδες. Αυτές οι δύο χθες το βράδυ παρουσίασαν μία σειρά επιπλέον προϊόντων και με χαμηλότερες τιμές. Άρα, στη μεγάλη κουβέντα αν ο ανταγωνισμός και το καλάθι λειτουργεί η πραγματικότητα και η αγορά δείχνουν τον δρόμο μέσα σε 48 ώρες. Από τις τιμές της Τετάρτης, σήμερα Παρασκευή έχουμε σε πολλά προϊόντα χαμηλότερες» είπε αρχικά ο υπουργός Ανάπτυξης για να προσθέσει:

«Όσο, δε, έχω μάθει από όλες τις αλυσίδες με τις οποίες μιλάω τακτικά, στην κουβέντα αν ο κόσμος έχει στηρίξει και έχει καταλάβει τι είναι το καλάθι, που είναι λογικό να μην έχει καταλάβει, πρέπει να σας πω ότι σε όλες τις αλυσίδες το καλάθι πάει πάρα πολύ καλά και είμαι ευτυχής γι’ αυτό. Να το πω λαϊκά, έχει ξεπουλήσει. Δεν προλαβαίνουν να γεμίσουν τα ράφια από τα προϊόντα του καλαθιού. Που πάει να πει ότι ο κόσμος, παρά το ότι κάποιοι θα ασκήσουν κριτική και θα πουν τον καπαμά τους, το αγοράζει. Διότι ωραία είναι να λέμε κανένα αστείο κύριε Κουτσούμπα για τον καπαμά, αλλά να ξέρει ότι στη Σοβιετική Ένωση που του αρέσει τα ράφια ήταν άδεια. Εδώ…Πηγή: in.gr