«Βόμβες» από το Twitter: Θα εξαναγκάσουμε τον Μασκ να προχωρήσει στην συμφωνία εξαγοράς

Τεχνολογία


Ο γίγαντας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε ότι σχεδίαζε να «ολοκληρώσει τη συναλλαγή» με τον δισεκατομμυριούχο ο οποίος δηλώνει έτοιμος να “τινάξει την συμφωνία στον αέρα”, κατηγορώντας τη διοίκηση του ότι δεν του δίνει πληροφορίες σχετικά με τους ψεύτικους λογαριασμούς στην πλατφόρμα.

Το προειδοποιήσε ότι θα εξαναγκάσει τον Έλον Μασκ να προχωρήσει στην εξαγορά του στην τιμή των 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, όπως και είχε συμφωνηθεί εξ αρχής, αφού ο ίδιος απείλησε τώρα να αποχωρήσει από τη συμφωνία.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, Ο γίγαντας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε ότι σχεδίαζε να «ολοκληρώσει τη συναλλαγή» με τον δισεκατομμυριούχο ο οποίος δηλώνει έτοιμος να “τινάξει την συμφωνία στον αέρα”, κατηγορώντας τη διοίκηση του ότι δεν του δίνει πληροφορίες σχετικά με τους ψεύτικους λογαριασμούς στην πλατφόρμα.

Από την πλευρά του το δήλωσε ότι έχει μοιραστεί πληροφορίες με τον Μασκ και θα συνεχίσει να το κάνει, προκειμένου να ολοκληρωθεί το ντιλ, με βάση τους όρους της συμφωνίας συγχώνευσης.

Τον Μάιο, ο Μασκ δήλωσε ότι η συμφωνία για την εξαγορά του «είχε παγώσει προσωρινά», επισημαίνοντας ότι ήταν αναγκαίο να εξεταστεί προσεκτικά ο ισχυρισμός της εταιρείας ότι οι ψεύτικοι και spam λογαριασμοί αντιπροσωπεύουν λιγότερο από το 5% των ημερήσιων ενεργών χρηστών.

«Ο Μασκ επιφυλάσσεται όλων των δικαιωμάτων που προκύπτουν από αυτό, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματός του να μην ολοκληρώσει τη συναλλαγή και του δικαιώματός του να τερματίσει τη συμφωνία συγχώνευσης» έγραψε ο δικηγόρος του σήμερα, Δευτέρα.

Τον περασμένο μήνα έγραψε στο ότι δεν θα προχωρήσει στην εξαγορά της πλατφόρμας, ύψους 44 δισ. δολαρίων, μέχρι να λάβει τα δεδομένα που ζητά.

Ο Μασκ έχει επίσης ανακοινώσει ότι η εξαγορά του δεν θα υλοποιηθεί, αν δεν υπάρξει εγγύηση ότι οι πλαστοί λογαριασμοί είναι λιγότεροι από το 5% όλων των λογαριασμών της πλατφόρμας. Είχε γράψει στο ότι ο εκτελεστικός διευθυντής της πλατφόρμας αρνήθηκε να του δώσει σχετικά αποδεικτικά στοιχεία.

«Μέχρι να το κάνει αυτό, η συναλλαγή δεν μπορεί να προχωρήσει», πρόσθεσε.Πηγή: Skai News