Βίντεο-σοκ από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ: Έφηβοι χτυπούν μέχρι θανάτου ηλικιωμένο άνδρα

Κόσμος


Η αστυνομία προσφέρει 20.000 δολάρια για πληροφορίες που αφορούν τους επτά εφήβους – Ο Τζέιμς Λάμπερτ Τζούνιορ έφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα

Η εικόνα σοκάρει… Όμως είναι μία πραγματικότητα που βιώνουμε -σε μικρότερη κλίμακα- και στην Ελλάδα. Ομάδες εφήβων να προκαλούν και να επιτίθενται σε μεγαλύτερους ανθρώπους, πολλές φορές με αγριότητα που ξεπερνά κάθε λογική. Στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών, ωστόσο, ξεπεράστηκε κάθε όριο. Ομάδα αποτελούμενη από επτά εφήβους, επιτίθενται σε 73χρονο και τον ξυλοκοπούν άγρια μέχρι θανάτου, ενώ καταγράφουν με τα κινητά τους όσα διαδραματίζονται.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την απάνθρωπη συμπεριφορά των Αμερικανών εφήβων και έφτασε στην κατοχή της αστυνομίας  της Φιλαδέλφειας, η οποία έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα, ζητώντας από τους πολίτες να δώσουν πληροφορίες για τα παιδιά που διακρίνονται.

Δείτε το βίντεο που παρουσίασαν τα αμερικανικά ΜΜΕ: 

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 24 Ιουνίου στη μέση της οδού Cecil B. Moore και το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα μόλις χθες την Παρασκευή. Η αστυνομία προσφέρει 20.000 δολάρια για πληροφορίες που αφορούν τους επτά εφήβους, οι οποίοι σκότωσαν στη μέση του δρόμου έναν ανυπεράσπιστο ηλικιωμένο άνθρωπο.

Η αστυνομία της Φιλαδέλφειας ανέφερε ότι ο άτυχος Τζέιμς Λάμπερτ Τζούνιορ, έφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα.

Πηγή: skai.grΠηγή: Skai News