Αποκαλύψεις Μαρτίνς για τις μεταγραφές: Θέλουμε τρεις παίκτες ακόμα

Αθλητικά


Ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με το μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στους απεσταλμένους δημοσιογράφους στην Αυστρία και έκανε τον απολογισμό του για την προετοιμασία των Ερυθρόλευκων.

Ο πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στους παίκτες που ξεχώρισε στην Αυστρία, στα ματς με τη Μακάμπι, στον Σίμε Βρσάλικο, που ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Ολυμπιακό, ενώ έκανε αποκαλύψεις σχετικά με το μεταγραφικό πλάνο που έχει, αφού υπογράμμισε πως οι πρωταθλητές θα κινηθούν για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, ενός εξτρέμ κι ενός 10αριού.

Αποσπάσματα από όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στην Αυστρία:

Για το αν έχει καταλήξει στις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση ο Ολυμπιακός: «Έναν αριστερό μπακ, έναν εξτρέμ κι ένα “10άρι”».

Για τον Βρσάλικο: «Ξεκινά αμέσως προπονήσεις. Πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Μακάμπι. Θα πρέπει να δουλέψει με την ομάδα και να δούμε πώς μπορεί να προσαρμοστεί στην ιδέα της προπόνησης και για ένα τέτοιο παιχνίδι. Πιστεύω ότι χωρίς αμφιβολία θα είναι έτοιμος για τον επαναληπτικό με τη Μακάμπι. Θέλω όμως να τον δω πρώτα».

Τα συμπεράσματά του από τη φετινή προετοιμασία: «Οι προετοιμασίες είναι πάντα σημαντικές. Εγώ όμως κρατάω πάντα πολλά θετικά πράγματα από αυτήν την προετοιμασία, γιατί ουσιαστικά κρατάω την ιδέα που είχα στο τέλος της περασμένης σεζόν. Ήθελα να δω κάποια πράγματα που έπρεπε να τσεκάρω. Οπότε κρατάω θετικά συμπεράσματα. Σίγουρα οι παίκτες ήρθαν με άλλο πνεύμα, πιο θετικό από την περσινή χρονιά. Και το λέω αυτό, γιατί η φυσική τους κατάσταση ήταν καλύτερη σε σχέση με πέρσι».

Για τα πράγματα που ήθελε να τσεκάρει και πού θέλει να δει βελτίωση σε σχέση με πέρσι: «Κυρίως ήθελα να γίνει η ομάδα πιο ανταγωνιστική, γιατί είναι αυτό που μας έλειπε πέρσι και ειδικά τους τελευταίους έξι μήνες. Δεν ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί όπως θα θέλαμε. Αυτό περνάει από το να είμαστε πιο επιθετικοί. Ήταν κάτι που ήθελα να δουλέψουμε, γίνονται κινήσεις ώστε να είμαστε πιο επιθετική ομάδα. Αυτό θα μας κάνει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Είχαμε θετικά πράγματα από την περσινή σεζόν και θέλω να τα κρατήσω, αλλά θέλω να γίνει πιο ανταγωνιστική η ομάδα και πιο επιθετική».

Για τους τρεις…Πηγή: in.gr