«Απειλούν τη ζωή μου, έχω 2, όχι 6 φρουρούς»

Πολιτική


Απάντηση της Σοφίας Νικολάου για την αστυνομική φρουρά που διαθέτει

Απάντηση σε όσους την κατηγορούν για πολυπληθή αστυνομική συνοδεία, έδωσε η πρώην γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, με ανάρτησή της στα social media. Η υποψήφια με τη ΝΔ στην Εύβοια, απαντά ότι δεν έχει έξι αστυνομικούς, όπως την κατηγορούν, αλλά δύο, κι αυτό συμβαίνει διότι απειλούταν και συνεχίζει να απειλείται εξαιτίας της δουλειάς που έκανε στην Αντεγκληματική Πολιτική.

Αφορμή για την επίθεση εναντίον της υπήρξε, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της στήλης inside story του ot.gr, μια πρωτοφανής ενέργεια βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια, του Σπύρου Πνευματικού, ο οποίος φωτογράφιζε παράνομα τους αστυνομικούς της κ. Νικολάου, και στη συνέχεια έδειξε τη βουλευτική του ταυτότητα και είπε ότι το κάνει γιατί «έτσι γουστάρει».

Ολόκληρη η απάντηση της κ. Νικολάου έχει ως εξής:

Αν και δεν συνηθίζω να απαντώ σε αθλιότητες, όταν η σπέκουλα και η παραπληροφόρηση ξεφεύγουν από τα όρια, τότε δεν μπορώ παρά να αντικρούσω τους συκοφάντες.
Ως Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής προχώρησα σε ενέργειες και αποφάσεις που ξεβόλεψαν πολλούς στις φυλακές. Συγκρούστηκα με σκληρούς εγκληματίες που είχαν τον έλεγχο, έκαναν πάρτι, είχαν φτιάξει VIP κελιά.
Προχώρησα σε περισσότερους από 30 χιλιάδες ελέγχους αποκαλύπτοντας όπλα, ναρκωτικά, κινητά, κάθε έκνομη ενέργεια.
Στοχοποιήθηκα όσο λίγοι επειδή δεν επέτρεψα την κατάλυση των νόμων, όταν ο καταδικασμένος για 11 δολοφονίες, Δημήτρης Κουφοντίνας, ήθελε – όπως είχε μάθει επί ΣΥΡΙΖΑ- να εκτίει την ποινή του σε αγροτικές φυλακές χωρίς να το δικαιούται.
Δέχθηκα και συνεχίζω να δέχομαι απειλές σε βάρος της ζωής μου, του συζύγου μου και των παιδιών μου. Έχουν έρθει έξω από το σπίτι μου και με απειλούν, ακόμη και σήμερα.
Για το λόγο αυτό κυκλοφορώ με τη συνοδεία 2 αστυνομικών και όχι με 6, όπως οι συκοφάντες μου υποστηρίζουν.
Για να προστατέψουν εμένα και την οικογένειά μου από εγκληματίες και τρομοκράτες με τους οποίους ορισμένοι ακόμη και σήμερα συνομιλούν, θεωρώντας τους… ακτιβιστές.
Φτάνει πια, λοιπόν, με την αθλιότητα τους.
Οι ζωές των ανθρώπων είναι πάνω από τις πολιτικές σκοπιμότητες.Πηγή: in.gr