Αναβαθμίζεται το θεάτρο Βουνού του Δήμου Καστοριάς

Πολιτική


Ο Δήμος Καστοριάς εξασφάλισε από ευρωπαϊκό πρόγραμμα την αναγκαία χρηματοδότηση, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες αποκατάστασης του θεάτρου Βουνού.

Παρέμβαση στο Θέατρο Βουνού του Δήμου Καστοριάς, ώστε να αποκατασταθούν οι φθορές που δημιουργήθηκαν με το πέρασμα του χρόνου, αλλά και να αναβαθμιστούν οι υποδομές του, ξεκινά άμεσα.

Οι εργασίες, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν κατασκευή νέου δαπέδου, χρωματισμούς, κατασκευή νέων δικτύων φωτισμού και αποκαταστάσεις των προβληματικών σημείων του Θεάτρου, ώστε να αποκτήσει την πρέπουσα μορφή για να φιλοξενεί παραστάσεις, συναυλίες και άλλα πολιτιστικά δρώμενα.

«Παραμένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας για την υλοποίηση ενός μεγάλου αριθμού έργων που ένα προς ένα μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης, ώστε σύντομα να παραδοθούν στην τοπική κοινωνία», σημείωσε ο Δήμαρχος μετά την υπογραφή της σύμβασης, ευχαριστώντας για άλλη μία φορά όλο το στελεχιακό δυναμικό του Δήμου που εργάστηκε σκληρά τα τρία τελευταία χρόνια για να γίνει πραγματικότητα ο σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 144.444 και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα INTERREG.Πηγή: in.gr