Αετός Σκύδρας: «Τρία χρόνια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μας έχει δώσει ούτε ευρώ για τον Κουλούρη»

Αθλητικά


Η ομάδα της Σκύδρας ζητάει από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα «τροφεία» για τον Ευθύμη Κουλούρη, τονίζοντας ότι τρία χρόνια δεν έχει πάρει ούτε ευρώ από τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Μπορεί να έχουν περάσει τρία ολόκληρα χρόνια από τη μεταγραφή του Ευθύμη Κουλούρη από τον ΠΑΟΚ στην Τουλούζ, αλλά όπως υποστηρίζει ο Αετός Σκύδρας στον οποίο έκανε τα πρώτα του βήματα ο Ελληνας φορ, ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης δεν έχει δώσει ακόμα ούτε ευρώ από τα τροφεία που έπρεπε να καταβάλλει στην ομάδα του νομού Πέλλας.

Ο Αετός Σκύδρας με μια σκληρή ανακοίνωση εκθέτει ανεπανόρθωτα τον ΠΑΟΚ στα μάτια της φίλαθλης κοινής γνώμης, κατηγορώντας τον Δικέφαλο του Βορρά για απαράδεκτη και αντισυμβατική συμπεριφορά, τονίζοντας επίσης ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης χρησιμοποιεί διάφορες «νομικίστικες» μεθόδους, πέρα από κάθε δίκαιο και ηθική, για να γλιτώσει την καταβολή του ποσού.

«Η ουσία είναι ότι η «πλούσια» κατά τα άλλα Π.Α.Ε. αρνείται «πεισματικά» να καταβάλει ένα τόσο ευτελές ποσό (σε σχέση με την δυναμική της και το ποσό που έλαβε από την μεταγραφή ο Π.Α.Ο.Κ) στο φτωχό ερασιτεχνικό σωματείο μας, το οποίο εκπαίδευσε και κατάρτισε τον ανωτέρω ποδοσφαιριστή, από την μεταγραφή του οποίου κέρδισε/καρπώθηκε τόσα χρήματα. Η συμπεριφορά της απέναντι μας κρίνεται ανεπίτρεπτη και μη προσήκουσα και απάδει με την συμπεριφορά μίας πραγματικά μεγάλης ομάδας, όπως θέλει να λέγεται η Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, η οποία προσπαθεί μόνο με φθηνές δικαιολογίες και ανυπόστατους ισχυρισμούς να μην καταβάλει το ποσό το οποίο πρέπει να μας πληρώσει», αναφέρει μεταξύ ο Αετός Σκύδρας, τονίζοντας ότι το ποσό που οφείλει ο ΠΑΟΚ είναι 157.500 ευρώ.

«Η Τουλούζ απέκτησε τον Κουλούρη για τέσσερα (4) έτη, αντί ποσού περίπου τριών εκατομμυρίων πεντακοσίων χιλιάδων (3.500.000,00) ευρώ. Από το ποσό αυτό η ομάδα μας με βάση την ανωτέρω συμφωνία δικαιούται να λάβει ποσό 157.500 ευρώ», αναφέρει η ομάδα της Πέλλας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ

Με την παρούσα αναφερόμαστε στο παρακάτω ζήτημα ενώ αυτή εκδίδεται με σκοπό την ενημέρωση όλου του φίλαθλου κοινού:

Το σωματείο μας είναι αθλητικό σωματείο με έδρα τη Σκύδρα Πέλλας. Το έτος 2009 ο ανήλικος τότε ποδοσφαιριστής (ηλικίας 13 ετών ) Ευθύμιος Κουλούρης πήρε μεταγραφή από το…Πηγή: in.gr