ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Γιόνσον

Αθλητικά


Κοντά στην πρώτη της μεταγραφική κίνηση βρίσκεται η ΑΕΚ, με τον Γενς Γιόνσον να βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό της Ένωσης

Μια ανάσα από την πρώτη της μεταγραφική κίνηση βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς εδώ και λίγη ώρα βρίσκεται στην Αθήνα ο Γενς Γιόνσον.

Ήταν γνωστό πως η Ένωση είχε πολύ ψηλά στη μεταγραφική της λίστα τον Γενς Γιόνσον, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κάντιθ, καθώς δεν κατάφερε να συμπληρώσει τον απαραίτητο αριθμό συμμετοχών για να ανανεωθεί αυτόματα το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα.

Ο δανός αμυντικός χαφ έφθασε πριν από λίγο στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης και, εφόσον δεν προκύψει κάποια μεγάλη ανατροπή, αναμένεται να γίνει η πρώτη μεταγραφική κίνηση των Κιτρινόμαυρων επί Ματίας Αλμέιδα.

Ο 29χρονος θα περάσει πρώτα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έπειτα θα κάνει τις τελευταίες συζητήσεις με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, πριν πέσουν οι οριστικές υπογραφές.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Γιόνσον είχε με την Κάντιθ 24 συμμετοχές στη LaLiga, έχοντας «σερβίρει» και ένα γκολ.Πηγή: in.gr