Έτσι κρατάνε τον Μπένετ: Οι συνταρακτικές καταγγελίες για το… σύστημα ΕΠΟ και τον νέο αρχιδιαιτητή

Αθλητικά


Η ανακοίνωση κόλαφος της ΕΠΣ Πειραιά για τον αρχιδιαιτητή Στηβ Μπένετ «επί της ουσίας φωτογραφίζει μια ολόκληρη ιστορία πίσω από την… ιστορία» λένε άνθρωποι που είναι σε θέση να γνωρίζουν κάτι παραπάνω για όσα συμβαίνουν στο… μεγάλο τσίρκο με την επιγραφή ΕΠΟ στο πάρκο Γουδή.

Το ότι η ΕΠΟ κάθε μέρα βρίσκει τρόπο να μας αφήνει εμβρόντητους με τα κατορθώματά της είναι γνωστό. Ότι λειτουργούν στο Πάρκο Γουδή ωσάν να θέλουν να σαμποτάρουν καθημερινά το ποδόσφαιρο, του οποίου υποτίθεται είναι οι προστάτες και αυτό είναι γνωστό.

Το γεγονός όμως ότι έχουν αρχίσει ως και οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων να τους βγάζουν στη σέντρα για όλα τα απίθανα που συμβαίνουν είναι καινούργιο και είναι η μεγαλύτερη επιβεβαίωση πως η κατάσταση είναι πλέον ανεξέλεγκτη. Η κατακραυγή από την ίδια τη «βάση» του ποδοσφαιρικού οικοδομήματος της χώρας.

Τελευταίο παράδειγμα τέτοιου… στριπτίζ για την Ομοσπονδία και τους ανθρώπους που τη διοικούν στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο η σημερινή ανακοίνωση κόλαφος της ΕΠΣ Πειραιά για την «παράξενη» σχέση της Ελένης Λαμπαδαρίου με τον αρχιδιαιτητή Μπένετ.

Τοποθέτησε την άλλοτε διαιτητή ο νέος επικεφαλής της ΚΕΔ ως υπεύθυνη για τη διαιτησία γυναικών και εκείνη έγινε το… άλλο του μισό σύμφωνα με τις καταγγελίες της «ένωσης». Έφτασε στο σημείο η ΕΠΣ Πειραιά να την διαγράψει προκειμένου να πάρει τις απαραίτητες αποστάσεις από αυτή την ιστορία. Και αυτό τα λέει όλα.

«Λυπούμαστε βαθιά που ένας άνθρωπος που έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον Πειραιά, όπως εν προκειμένω η κα Λαμπαδαρίου, δεν κατανοεί ότι αυτή η πρόδηλη στενότατη επαφή, που ήδη συζητιέται στην ΕΠΟ και στους διαδρόμους της, εκθέτει επίσης ανεπανόρθωτα και την Ε.Π.Σ. Πειραιά ειδικά σε μια εποχή που από ότι φαίνεται ο Αρχιδιαιτητής ΜΠΕΝΕΤ δεν είναι παρά ένα απλό άβουλο ον, το οποίο προσπαθεί να φέρει σε πέρας τις εντολές που παίρνει.

Και οι εντολές που παίρνει, είναι από ανθρώπους του παραποδοσφαίρου, από υπηρέτες που θα καταστρέψουν το άθλημα, που αγαπά η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση-βόμβα που προφανώς θα πρέπει αύριο το πρωί να βρίσκεται στα χέρια της αθλητικής δικαιοσύνης. Και σίγουρα έχει ενδιαφέρον να ψάξει κανείς με προσοχή…Πηγή: in.gr