Άρης: Στην Αθήνα ο Ντιόπ – Έγινε η πρώτη επαφή με Καρυπίδη

Αθλητικά


Ο Πάπε Ντιόπ βρίσκεται από χθες στην Αθήνα και είχε την πρώτη επαφή με τον Θεόδωρο Καρυπίδη.

Άμεσα δρομολογούνται οι εξελίξεις στον Άρη για την περίπτωση του Πάπε Ντιόπ, καθώς ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε χθες ένα πρώτο ραντεβού μαζί του στην Αθήνα.

Ο 24χρονος μέσος της Λυών βρίσκεται από χθες το βράδυ στην πρωτεύουσα και αναμένεται να συναντηθεί εκ νέου με τον μεγαλομέτοχο των κιτρινόμαυρων, ο οποίος εισήχθη εκτάκτως χθες στο νοσοκομείο εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας, μόλις πάρει εξιτήριο.

Ο Πάπε Σέικ προέρχεται από μια άγονη σεζόν στη διάρκεια της οποίας μέτρησε μόλις μία συμμετοχή. Γενικώς η συνεργασία του με τη Λιόν δεν κύλησε έτσι όπως ο ίδιος είχε φανταστεί πριν από περίπου πέντε χρόνια όταν η γαλλική ομάδα επένδυσε το ποσό των 10.000.000 ευρώ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του από τη Θέλτα.

Στην παρθενική σεζόν του με τον γαλλικό σύλλογο μέτρησε λίγα ματς με την πρώτη ομάδα, στη δεύτερη είχε αναβαθμισμένο ρόλο για να ακολουθήσουν οι δανεισμοί του σε Θέλτα και Ντιζόν.

Αξίζει να σημειωθεί, πως είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σενεγάλης, αλλά διαθέτει ισπανικό διαβατήριο (έχει παίξει στις μικρές εθνικές της Ισπανίας), αφού εκεί μεγάλωσε αρχίζοντας το ποδόσφαιρο ως ερασιτέχνης, στην Μοντανιέρος.Πηγή: in.gr